Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 07:43

Кузьма Скрябін: Сучка не схоче - кобель не заскоче (ФОТО)

Музикант Андрій Кузьменко, щоб ви знали, сім"янин до кінчиків нігтів. Доньку Марію-Барбару обожнює, дружину Свєту кохає, на інших - принаймні, за його словами, - не заскакує, тусити не любить...

"Ну не викликають у мене захвату люди, які приходять побухати на халяву і "таблом" посвітити. Я знаходжу собі зайняття поцікавіше - поряд з дружиною і малою", - каже він газеті "Жизнь как она есть".

Причому Скрябін навідріз заперечує чутки, ніби рідко з"являється вдома.

"...Хіба що на вихідних, а у будні - дочку у школу відводжу і після уроків забираю. Життя без доньки я не уявляю, а Свєта для мене вже давно більше, аніж кохана і друг", - пояснює він.

Дружина для Кузьми, - "майже як матуся"

"Я взагалі ріс матусиним синочком, за якого все вирішували батьки, і лише завдяки дружині став мужиком. У потрібні моменти вона опускала мене з небес на землю і навпаки", - пояснює музикант.

Щоправда, підкаблучником Андрія не назвеш. "У будинку я - господар!" - одразу заявляє Кузьменко.

"Ми довго жили зі Свєтою на копійки, коли на столі у зйомній кімнатці були тільки макарони. У такі моменти я хапався за каністру з керосином, яка завжди була під рукою на "чорний" день - якщо її продати, вистачило б на білети у рідний Львів", - розповідає він.

За словами Кузьми, він тоді поривався поїхати на батьківщину. Але дружина ставала у дверях і вимагала втихомиритися. Тепер у них зі Світланою, каже він, є все. Щоправда, як розповідає Скрябін, його жінці не вистачає спілкування - не з ним, з іншими.

"Навколо мене постійно натовпи людей, а дружина спокійно собі ліпить красиві штучки з глини у керамічній студії, яка знаходиться у нас вдома. Одного разу я повів Свєту на вечірку - розвіятися, і в результаті ввечері почув, як їй мене шкода. Адже після концерту я ще, як мінімум, годину зайнятий - фотографуюся, роздаю автографи", - розповідає він.

До слова, і прихильниці своєю увагою Андрія не обділяють. Каже, в основному шлють "мило" і під вікнами будинку пишуть "Андрюха, я тебе люблю"

"А пропозиції найчастіше ідуть від чоловіків... пропонують 1000 баксів за те, щоб я побухав із ними після концерту", - наводить приклад зірка.

Що ж до подружніх ревнощів, то Андрій запевняє, що жінку не провокує.

"Стараюся їй навіть приводу не давати, адже потім таке можуть нашепотіти! Знаєте, є приказка: сучка не схоче - кобель не заскоче. Так ось, я - кобель, який не хоче й на інших не скаче", - каже він.

За словами Кузьми, конфліктів з дружиною на цьому ґрунті не було. "...Хоча впевнений, що кохання без ревнощів не існує", - додає він.

Каже, його Світлана - м"яка, тактовна і передбачувана, але, коли треба, обов"язково проявить характер. Тим не менше, за 12 років шлюбу вони лише один раз "грюкнули дверима". Tablo ID.

Зараз ви читаєте новину «Кузьма Скрябін: Сучка не схоче - кобель не заскоче (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути