четвер, 09 лютого 2012 14:05

Скульптор Олег Пінчук зробив 2-поверхові апартаменти з чотирьох квартир
16

Фото: Фото: Наталя Чубенко

Скульптор 50-річний Олег Пінчук живе на столичному Червонозоряному проспекті. Його дворівневі апартаменти на останньому поверсі. Велика вітальня в білому кольорі із великими від підлоги до стелі вікнами. Посередині - східці на гору, які ведуть на кухню. На стінах розвішані п'ять давніх українських скульптур. На підлозі стоять скульптури самого Пінчука: великий носоріг та морська мушля. Вітальня схожа на невелику галерею.

"А це і є галерея. Там виставлені і мої роботи, і роботи інших українських художників. Моя квартира — це чотири квартири, які я викупив ще в середині 90-их. Тоді це була перша забудова, куди можна було інвестувати гроші. Ще в мене був вибір брати комуналку на Пушкінській із дерев'яним перекриттям і сусідами, яких треба було відселяти. Я не захотів мороки. Окрім мене тут живе колишня дружина Васі Горбаля, Галліна, депутати, генерали і директори великих страхових компаній. Колись в першому під'їзді жив віце-спікер Олександр Ткаченко. Така от публіка, не зважаючи, що це не самий центр", - зауважив Пінчук.

Квартира скульптора має 400 квадратів.

"Я не знаю, скільки тут кімнат. Оці великі кімнати на 70 і 100 метрів не вважаю за кімнати. Це холи або виставкові зали. Колись ще хотів зробити терасу, але передумав. Для чого? Щоб дихати газами від машин? За містом, в селі Пінчуки, маю ще будинок, то там справжня тераса. Зараз там діти із дружиною живуть. Взагалі ми живемо по кілька днів в Києві, по кілька в Пінчуках. Якщо йдемо в театр — залишаємось в Києві, якщо хочеться побути на природі — їдемо в село", - зауважив скульптор.

Зараз ви читаєте новину «Скульптор Олег Пінчук зробив 2-поверхові апартаменти з чотирьох квартир». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути