середа, 30 вересня 2009 18:45

Техогляд треба пройти до кінця грудня

Державтоінспекція скоротила терміни техогляду. Він мав тривати до 1 липня 2010 року.

Рішення переглянули. Тепер водіям, які не зроблять техогляд легкових автомобілів до 15 грудня 2009 року, доведеться платити штраф від 340 грн.

— Також вилучать талон про проходження державного технічного огляду, — зауважує Володимир Мотичко, 40 років, начальник відділу профілактики обласного управління ДАІ Вінниччини. — Експлуатація авто без нього забороняється. Це правильне рішення, бо контролювати техогляд 2009 та 2010 років одночасно було б важко.

Поки що на Вінниччині перевірку пройшли 57 тис. транспортних засобів. Крім державних станцій діагностики, в області 31 приватне підприємство проводить техогляд. Вони завантажені наполовину.

— Літом купив потриману "шкоду", то одразу зробив техосмотр, — каже вінничанин Іван Сердюк , 45 років. — Тепер не парюся. А зі строками — морока. То їх подовжують, то  скорочують. Хай би зробили нормальні дороги, а не дерли гроші хтозна за що.

Зараз ви читаєте новину «Техогляд треба пройти до кінця грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути