понеділок, 12 серпня 2013 10:32

Як створити інтернет-магазин, що змінить ваше життя?

Как сообщает infoline.ua

Ви активний користувач інтернету і вже знаєте, що створити інтернет-магазин цілком реально. Ви навіть роздумуєте над тим чи  не запустити вам свій власний перспективний бізнес в мережі. І тут перед вами постає головна проблема всіх починаючих бізнесменів - а що, власне, продавати? Звичайно, вам потрібна працююча ідея, яка стане гарантом того, що всі докладені зусилля не пропадуть дарма. У цій статті ви знайдете 100% працюючі ідеї для вашого бізнесу в інтернеті.

На сьогоднішній день асортимент товарів, які можна продавати в мережі, набагато ширший, ніж 10 або навіть 2-3 роки тому. Зараз продавати онлайн можна абсолютно все, починаючи з ексклюзивних прикрас і закінчуючи автомобілями. Ви навіть можете продавати послуги: наприклад, з ремонту холодильників або оцифрування аудіозаписів. Досить створити ресурс, на якому ваш потенційний покупець зможе отримати вичерпну інформацію про товар чи послугу, що його зацікавили, і зробити замовлення.

Що вибрати?

Ви можете піти двома шляхами:

1)      продавати те, що продають усі;

2)       продавати те, що продають мало людей або не продають зовсім.

Перший шлях має таку істотну перевагу, як наявність гарантованого попиту на товар. Якщо товар продають багато людей, значить, на нього є попит. Ваше завдання - знайти постачальника, який пропонує товар за найнижчою ціною.

 

Уявіть собі, що ви знайшли постачальника популярної моделі смартфона від відомої компанії, на цінах якого ви зможете добре заробити. Вам не треба ламати голову над популяризацією товару, розповідати, який він класний і як потрібен покупцю. За вас це вже зробила компанія. Тепер ваше завдання - запропонувати максимально вигідні умови покупцю. Це може бути ціна, яка істотно нижче, ніж у конкурентів, акційна пропозиція з подарунком або наявність бонусів у разі покупки.

Серед мінусів цього підходу: велика конкуренція і суттєві капіталовкладення на старті. Для того, щоб привернути увагу до сайту з товарами, які пропонують у великій кількості, вам потрібно буде добре попрацювати. Доведеться придумати цікаві та вигідні пропозиції і вкласти чималі гроші в рекламу свого інтернет-магазину.

Продавайте ексклюзивні пропозиції

Другий варіант для бізнесменів-звучить набагато цікавіше і перспективніше. Якщо по-справжньому популярних товарів не так вже багато, в основному це побутова техніка, ПК і мобільні телефони, то перелік менш рейтингових продуктів / послуг набагато ширший. Це і косметичні засоби (від самих різних виробників), спеціалізовані дитячі товари (наприклад, товари для близнюків, для дітей від 1 до 3-х років і т.д.), товари для тварин (одяг, корм, продаж акваріумів) та інше . Ви також можете продавати щось з популярних товарів, але з вузькою орієнтацією на конкретного користувача. Якщо це одяг, пропонуйте рожеві спортивні штани для білявок або білі сорочки самих різних моделей і на всі випадки життя.

Ваш товар може бути унікальним конкретно в цьому місці
і конкретно в той час, коли ви його пропонуєте.


Почніть продавати те, що робить хтось інший, але зробіть дійсно цікаву пропозицію. Є такі товари, які в місцевості, де їх виробляють, стоять "копійки", а в своєму регіоні ви можете пропонувати їх за більші гроші, як дуже ексклюзивний товар. Якщо ви коли-небудь були в Карпатах, ви напевно бачили, які красиві самоткані скатертини та вироби з повсті роблять місцеві умільці. У Карпатах навіть є неофіційна столиця сувенірів - місто Косів, де можна знайти найрізноманітніші вироби ручної роботи.

Ви можете поїхати в Яремчу - там представлено багато ексклюзивної продукції для інтер'єру та побуту. Це і різноманіття рамок для картин, а також оправ для дзеркал, зроблених з коріння дерев. Привернути увагу можуть і витвори місцевих художників з видами Карпат.

Порадуйте модниць країни сумочками ручної роботи від карпатських майстрів. Моделі зроблені зі шкіри представлені у найрізноманітніших варіантах. У комплекті з ними запропонуйте своїм користувачам шкіряні мокасини. Все, що потрібно зробити - один раз поїхати в Карпати, сфотографувати продукцію і домовитися про поставки.

У своєму віртуальному магазині ви можете продавати спеції і прикраси з Туреччини, дерев'яний посуд з ялівцевих порід Криму або плетені корзини, поставки яких ви налагодите з Московської області. Пропозицій багато і в кожному регіоні вони свої ексклюзивні.

Згадайте, що зацікавило особисто вас в одній з поїздок закордон або навіть в село до родичів. Можливо у вашої сільської рідні є сусідка баба Валя, яка в'яже дуже теплі шкарпетки з натуральної вовни рідкісної породи кіз. Шкарпетки потрібні всім, і пропозицій в'язаних шкарпеток на ринку достатньо. Але дуже мало з них високої якості і міцності, як ваш продукт. Цим унікальним товаром можуть зацікавитися покупці з усього світу. Відповідно, з часом ваш бізнес буде рости, а ваші товари продаватимуться в різних регіонах і країнах. Дуже хороша і багатообіцяюча перспектива для бізнесмена-початківця.

Нижче ви можете ознайомитись з тестовим варіантом магазину "Стиль Карпат", який створено на базі сучасної інтернет-платформи Tatet.net. Якщо ви почнете діяти вже сьогодні,  то створити віртуальний магазин з цікавою унікальною пропозицією може вже завтра приносити вам прибуток. Вперед, поки вашу ідею не використав хтось інший!

 

Зараз ви читаєте новину «Як створити інтернет-магазин, що змінить ваше життя?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути