Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2013 17:44

У Києві почали ще одну програму обміну старого автомобіля на новий із доплатою

У Києві почали ще одну програму обміну старого автомобіля на новий із доплатою
Фото: autocentre.ua

Група компаній "АІС" запускає у своїй мережі автосалонів Всеукраїнську програму обміну старого автомобіля на новий із доплатою - трейд-ін. Автосалони мережі приймають вживані машини всіх марок віком до 10 років.

"Щоб оцінити їх, перевіряємо на своєму автосервісі їхню ходову частину, двигун, товщину лако-фарбового покриття. Стає зрозуміло, чи була машина в аварії, які вузли несправні", - розповів директор з маркетингу групи компаній "АІС" Сергій Боровик.

Куплені вживані машини автосалон виставляє на свій комісійний майданчик і продає.

"Можна також здати нам потриману машину, докласти грошей і купити інший потриманий легковик, класом вищий. Також можна виручену суму за своє авто оформити як перший внесок для придбання нової машини у кредит", - сказав Боровик.

Минулого року "АІС" випробовувала програму трейд-ін у Києві. Нею скористалися 5% покупців автосалонів мережі. Всього продали за цією схемою понад 200 машин минулого року.

"Здебільшого нам здавали бюджетні машини вартістю 10-15 тисяч доларів. Віком 4-6 років. Переважно це були перші власники цих машин, вони не хотіли зв'язуватися із перекупниками на автобазарах. Дехто просто привозив своє авто, оцінював його й забирав гроші за нього. А нову машину купував деінде. Минулого року ми приймали дуже різні машини - як "тойоти", "міцубісі", так і "лади" і "таврії", - зазначив Боровик.

Зазвичай через програми трейд-ін машини викуповують дешевше, ніж на авторинку на 5-7%. Проте, щоб продати авто на автобазарі, багато автолюбителів наймають продавців. Платять їм 4-5% від вартості машини та 70 грн за добову стоянку на ринку.

У Західній Європі за системою трейд-ін продають більше 35 % потриманих машин.

Програму придбання автомобіля за системою трейд-ін пробонують ще в столичних автосалонах "Автомотів" із продажу Renault, "Віді-автострада" з продажу Toyota, "Укравто", де продають ЗАЗи, Chevrolet, Cherry, Mercedes-Benz та інші марки.

Зараз ви читаєте новину «У Києві почали ще одну програму обміну старого автомобіля на новий із доплатою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути