пʼятниця, 02 грудня 2011 12:15

Підприємцям обіцяють відкрити дозвільни центри при обладміністраціях

Підприємцям обіцяють відкрити дозвільни центри при обладміністраціях

Українські підприємці з 3 січня 2012 року зможуть звертатися за дозволами в дозвільні центри при обласних державних адміністраціях.

Про це повідомила прес-служба Держкомітету з питань регуляторної політики та підприємництва (Держкомпідприємництва).

Згідно з повідомленням, відповідні нововведення передбачені підписаними президента 30 листопада зміни до закону "Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності" щодо розширення мережі дозвільних центрів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фірташ: Ми всі маємо проблеми з податковою

"Дозвільні центри будуть створювати при обласних державних адміністраціях. Отже, підприємцям більше не доведеться звертатися за дозволами окремо в кожен територіальний орган, якщо відповідний дозвіл видається на обласному рівні", - відзначають у відомстві.

Крім того, прес-служба інформує, що видача документів дозвільного характеру регіональними дозвільними органами може здійснюватися через дозвільний центр міської ради, який є обласним центром, за узгодженим рішенням міської ради і облдержадміністрації або Ради міністрів Автономної республіки Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Податкова обіцяє поки не "трусити" малий бізнес

Як повідомлялося, розроблений Держкомпідприємництва законопроект "Про внесення змін до закону" Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності "був прийнятий Верховною Радою 3 листопада," за "проголосувало 260 народних депутатів.

Зараз ви читаєте новину «Підприємцям обіцяють відкрити дозвільни центри при обладміністраціях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути