пʼятниця, 11 жовтня 2013 22:23

МВФ не бачить відкритості української влади: діалог "впав у сплячку"

МВФ не бачить відкритості української влади: діалог "впав у сплячку"
Фото: inpress.ua
МВФ поки не бачить з боку України такої відкритості, яка необхідна для діалогу щодо нової програми співпраці. Директор Європейського департаменту Фонду Реза Магадам констатував це сьогодні на брифінгу для журналістів у Вашингтоні, повідомляє ИТАР-ТАСС.

"Нам відомо про інтерес української влади до діалогу з Фондом за програмою, - сказав фахівець. - Такі дискусії велися, то зупиняючись, то знову поновлюючись. Але в України є дуже складні виклики, особливо на структурному фронті".

"Щоб з'явився реалістичний шанс на нову програму Фонду, нам імперативно необхідна відкритість (українського) уряду щодо порядку денного реформ, - продовжував Магадам. - Сподіваємося, вона з'явиться. Але поки її немає".

"Діалог останнім часом "впав у сплячку", - продовжував представник МВФ. "Ми раді будемо відновити цей діалог, але він зможе принести успіх, тільки якщо ми побачимо досить серйозне ставлення до тих реформаторським викликів, на які необхідно відповісти цій країні", - додав глава Європейського департаменту Фонду.
Зараз ви читаєте новину «МВФ не бачить відкритості української влади: діалог "впав у сплячку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути