понеділок, 08 липня 2013 11:55

Азаров дав 50 мільйонів на добудову "синьої" гілки Київського метро

Азаров дав 50 мільйонів на добудову "синьої" гілки Київського метро
Куренівсько-Червоноармійську лінію добудовуватимуть за 50 млн грн. Фото: tsn.ua

Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства виділили 50 млн грн з державного бюджету на будівництво ділянки Куренівсько-Червоноармійської лінії Київського метрополітену від станції "Виставковий центр" до Одеської площі.

Текст відповідного розпорядження Кабінету міністрів №472-р від 3 липня 2013 року "Про перерозподіл бюджетних призначень передбачених у 2013 році Міністерству фінансів" опубліковано у газеті "Урядовий кур'єр".

Мінрегіону також виділили 70 млн грн бюджетних коштів на поліпшення умов утримання термінального комплексу аеропорту "Бориспіль", 60 млн грн - на реконструкцію доріг у Києві, 50 млн грн - на реконструкцію транспортної розв'язки на Поштовій площі.

У свою чергу, для оплати за виконані у 2012 році роботи з будівництва Дніпропетровського метрополітену та коригуванню проекту будівництва першої черги Дніпропетровського метро Міністерство інфраструктури отримає 21,802 млн грн.

Адміністрація Державної прикордонної служби отримає 17,642 млн грн коштів, у тому числі 8,842 млн грн на співфінансування проекту транскордонного співробітництва "розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби", 8,8 млн грн - для реалізації зазначеного проекту.

Міністерство доходів і зборів отримає 23,169 млн грн бюджетних коштів на реконструкцію і обладнання міжнародних автомобільних пунктів пропуску, зокрема, "Ужгород", "Рава-Руська", "Ягодин", "Устилуг", "Дяківці", "Лужанка-Берегшурань".

Зараз ви читаєте новину «Азаров дав 50 мільйонів на добудову "синьої" гілки Київського метро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути