понеділок, 13 січня 2014 16:30

У Києві помічений перший Maserati Ghibli з дизельним мотором

У столиці засвітився перший седан Maserati Ghibli з дизельним двигуном. Старт продажів новинки відбувся в Україні перед Новим роком. 

В Україні автомобіль пропонується в трьох версіях - повнопривідний з бензиновим V-подібним турбомотором потужністю 410 к.с., задньопривідний з тим же двигуном і потужністю 330 к.с. і задньопривідний з турбованим дизельним двигуном, здатним генерувати 275 кінських сил і 600 Нм крутного моменту.
У повнопривідної версії Ghibli розгін до сотні становить 4,8 с, а максимальна швидкість досягає 284 км/год. Як вже було сказано, вперше на Maserati є "дизель" - 3,0-літровий з турбонаддувом, який розвиває потужність 275 сил і 600 Нм крутного моменту. З нуля до "сотні" такий седан розженеться за 6,3 секунди. Середня витрата палива - 6,3 л/100 км. Кажуть, що незважаючи на мотор на важкому паливі, благородний спортивний звук двигуна дизельного Ghibli майже нічим не відрізняється від бензинових варіантів завдяки спеціально налаштованої випускній системі.

Всі двигуни працюють в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач німецької фірми ZF. 

Ціна на Maserati Ghibli в Україні стартує від 735 тис. грн.
Зараз ви читаєте новину «У Києві помічений перший Maserati Ghibli з дизельним мотором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути