понеділок, 28 жовтня 2013 16:24

На українському ринку з'явиться нове покоління Mazda3
5

У листопаді на українському ринку з'явиться третє покоління Mazda3.

У порівнянні з попередницею зовні вона стала виглядати більш емоційно та спортивно. Mazda3 - це третій представник родини Mazda, який успадкував новий дизайнерський стиль Kodo ( з японської - "душа руху ") і повний пакет інноваційних технологій Skyactiv. Крім того, Mazda3 першою серед машин марки отримала фірмові системи превентивної безпеки i - Activsense та контролю за всіма функціями мультимедіа Human Machine Interface ( HMI ).

У списку опцій з'явилася нова мультимедійна система з сенсорним 7- дюймовим екраном. Щоб підкреслити спортивний характер новинки, на приладовому щитку головує великий аналоговий тахометр. А щоб водій не відволікав свою увагу, частина інформації проектується на прозорий екран перед лобовим склом, який розташований на рівні очей.

Українським покупцям новинка буде доступна з трьома бензиновими двигунами - класичним 1,6 - літровим 105- сильним і двома новими моторами сімейства Skyactive -G об'ємом 1,5 і 2,0 літра. Версія з 105- сильним силовим агрегатом буде працювати в тандемі з 5- ступінчастою "механікою". Для нових моторів запропонують 6- ступінчасту АКП нового покоління. Як і колись, Mazda3 має два варіанти кузова - седан і 5 -дверний хетчбек. У нас нове покоління Mazda3 очікується в листопаді, а ціни і комплектації стануть відомі ближче до початку продажів.
Зараз ви читаєте новину «На українському ринку з'явиться нове покоління Mazda3». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути