пʼятниця, 02 грудня 2016 13:22

Заручники макіяжу: п'ять голлівудських зірок, що не можуть жити без "штукатурки"

Сьогодні в тренді природність. Через що все більше голлівудських зірок відмовляються від макіяжу. Але є такі, що й досі не можуть позбутися звички наносити занадто багато косметики.

Гвен Стефані

Американська співачка Гвен Стефані затята прихильниця яскравого макіяжу. Її вкрай рідко можна побачити без косметики. Не приховує, що подобається собі та коханому, більше, коли на її обличчі тонни косметики.

"Мені дуже подобається макіяж. Я в цілому подобаюся собі набагато більше, коли у мене на обличчі є косметика. Мій улюблений чоловік також говорить, що я виглядаю краще з макіяжем, ніж без нього."

Автор: beauty.ua
 

Брітні Спірс

Ім'я Брітні завжди асоціюється з яскравою косметикою. Але співачка не поспішає приєднуватися до прихильниць всього натурального та вважає макіяж частиною себе.

"Я не уявляю життя без макіяжу! Адже він здатний творити справжні чудеса."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Візажист порівняла якість дешевої та люксової косметики - шокуюче розкриття

Автор: beauty.ua
 

Кім Кардашьян

Світська красуня Кім Кардашьян одна з найвідоміших прихильниць макіяжу. Вона знає всі новомодні "фішки" та стежить за тенденціями.

"Візажист Шарлотт Тілбері - мій ідол! Вона завжди надихає мене та допомагає рятувати мою шкіру. Іноді, коли мені дуже лінь і я дуже втомилася, я лягаю спати, не змиваючи косметику. І Шарлотт завжди знає, що і як зробити для того, щоб пробудити мою шкіру."

Автор: beauty.ua
 

Скарлетт Йоханссон

Скарлетт - ще одна знаменитість, яка буквально залежна від макіяжу. Актриса не приховує, що завжди була прихильницею хорошого мейк-апу.

"Я люблю макіяж і завжди прагну нанести хоч трохи косметики на своє обличчя. Я не з тих дівчат, які відмовляться від червоної помади!"

Автор: nyxcosmetic.com.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Заручники макіяжу: п'ять голлівудських зірок, що не можуть жити без "штукатурки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути