вівторок, 22 жовтня 2013 13:38

У пивній парній лікують вугрі, мігрень та навіть худнуть

"Мене часто запитують, які види СПА обрати, щоб було корисно для здоров'я. Адже насправді у кожному відпочинковому комплексі є дуже багато видів масажу - китайський, шоколадний, камінням, а також різні сауни, парні, бані. Люди губляться і не можуть зорієнтуватися, - розповідає адміністратор СПА-зони готелю "Романтік" у Яремче Світлана - Тому гостям нашого готелю рекомендую скористатися найновішими спа-процедурами: масаж камінням і пивною парною".

Пивна парна у "Романтіку" - єдина в Україні, дуже популярна, особливо серед жінок. Ті, хто відпочиває в Яремче, неодмінно її відвідують, бо ніде такої немає. Для жінок вона особливо приємна, тому що температура тут нижча, ніж в інших банях - 40-50°С.

"Організм відпарюється і насичується не просто гарячою парою, а з додаванням пива. Ми для цього використовуємо своє, що варимо у власній броварні, - каже. Світлана - Це "панське" пиво нашого рецепту. Таким чином шкіра позбувається недоліків - вугрів, прищів, застійних плям. А органи дихання, горло дуже легко лікувати від запалень і простудних захворювань. Також після такої парної підвищується апетит. Додатково для лікування шкіри ми даємо спеціальні дріжджі для накладання масок на тіло та обличчя".

"Пивна парна є особливо корисною перед масажем для того, щоб розігріти шкіру. У "Романтіку" проводять незамінний для здоров'я масаж камінням".

Каміння для тіла та обличчя використовували ще в Античності. Гарячий камінь покращує кровообіг, позбавляє болю в суглобах після походів у гори, виводить токсини і шлаки.

Камінням лікують хронічну втому, безсоння, депресію, мігрень, допомагають скинути надмірну вагу. Курс сеансів сприяє відновленню після травм, лікуванню болю в спині, шиї, колінах.

Процедура починається з нанесення на шкіру спеціального ароматного масла. Після того в строгому порядку викладають теплі камені - вздовж хребта, на поперек, живіт, плечі, руки і ноги. Іноді маленькі плоскі камінчики встановлюють між пальцями ніг. Після цього майстер розтирає ваше тіло за допомогою каменів, починає зі стоп і закінчує шиєю, чергуючи холодні та гарячі камені. Масаж триває 30-90 хв. Таку терапію раджу проводити не більш як двічі на тиждень. Після курсу у вас минуть безсоння, головний біль, покращиться шкіра, підтягнуться м'язи. Відчуєте себе іншою людиною".

Завітавши у готель "Романтік", обов'язково відвідайте соляну кімнату із сакською сіллю - рекомендовано всім, крім хворих на туберкульоз і тим, хто має пухлини. Це добре впливає на дихальні шляхи, серце, суглоби. Соляний пил омолоджує, зміцнює імунітет, загартовує. Вбиває шкідливі мікроорганізми, грибки і збудники хвороб. Це дійсно оздоровлюючий відпочинок в Карпатах.

Ефект від 30-хвилинного сеансу дорівнює декільком годинам міцного сну на свіжому повітрі. А одне відвідування - все одно що три дні на морі.

Зараз ви читаєте новину «У пивній парній лікують вугрі, мігрень та навіть худнуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути