середа, 25 червня 2014 11:14

У моді пухнасті, об'ємні та шорсткі нігті

Влітку популярністю користуються лаки з ефектом матового покриття. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла іміджмейкер і візажист Юлія Косаченко.

"Лаки з ефектом матового покриття перетворюють манікюр в справжню картину, намальовану аквареллю, - пояснює іміджмейкер. - До речі, на матовій основі добре виглядає дизайн, виконаний прозорим глянцевим лаком, наприклад, намальовані зірочки, сердечка, а також виділена лінія посмішки. Ще актуальною є геометрія в малюнку та "місячний манікюр".

Незвичайні текстури, за словами Косаченко, потрібно використовувати обережно.

"Дівчині з короткими нігтями округлої форми не особливо підійде "пісочна" фактура. Такий манікюр виглядатиме грубувато, - говорить Косаченко. - У цьому сезоні я б використовувала незвичайну фактуру не на весь нігтик, а локально. Наприклад, на лінії усмішки або в оформленні орнаменту".

Трендовими влітку будуть пухнасті, об'ємні та шорсткі нігті. Кореспондент Gazeta.ua зробив підбірку найексцентричніших лаків та манікюру цього сезону.

Курортні мрії

 

Якщо до відпустки ще далеко, а мрії про узбережжя та яскраве сонце не покидають, можна побавитися з новою модною текстурою, яка повторює фактуру піску. Шорсткий та міцний лак виглядає дуже оригінально, витривалий до активного способу життя і може бути як матовим, так і блискучим. Представлений у багатьох колекціях, пісочний лак здобув численну армію прихильниць. Це чудовий спосіб наблизитися до бажаного відпочинку.

Білі та пухнасті

 

Жінки, які бажають перевірити своє відчуття стилю на відвагу, можуть спробувати "пухнастий" манікюр. За допомогою лаку для нігтів будь-якого кольору та спеціальних волокон, що накладаються поверх нього, можна отримати різноманітні ефекти: від об'ємного веселого "хутра" до інтелігентного оксамитового покриття.

Залізна леді

 

Стальні, ніби хромовані, блискучі нігті – це найактуальніший тренд. Аби повторити такий манікюр, достатньо скористатися лаком, що імітує металеву фольгу. Можна також спробувати стікери для манікюру. Вони не ушкоджують ніготь і тримаються довго. Але їхнє нанесення має здійснювати професіонал.

90-ті повертаються

 

Оскільки 90-ті знову в моді, не дивно, що популярні колись кольори та текстури лаків тепер також популярні. Найпростіший спосіб урізноманітніти свій манікюр – голографічний лак. Він легко наноситься і гарно виблискує на нігтях.

Зараз ви читаєте новину «У моді пухнасті, об'ємні та шорсткі нігті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути