середа, 09 січня 2013 13:57

У 2013 році буде популярний одяг коралового і м'ятно-зеленого кольорів
12

Фото: Фото надані Маргаритою Соколовою

Київська стилістка Маргарита Соколова підбирає гардероб і працює над створенням іміджу для столичних бізнес-леді. Кореспондент Gazeta.ua поцікавився у Маргарити, яке вбрання буде популярним у 2013 році.

Які кольори будуть популярні у 2013 році?

"Модними будуть насичені кольори. Найстильніші віддаватимуть перевагу кораловому, м'ятно-зеленому і синьому. Більшість одягу будуть прикрашати масивні і зухвалі принти. Модниці залюбки одягатимуть білу сукню, розмальовану далматинцями, або синю - з малюнками акул".

Як варто оновлювати свій гардероб навесні?

"Жінці треба віддати перевагу сукням, які зшиті з тканин в смужку і клітку, від яких буквально рябить в очах. За допомогою смугастого одягу легше буде приховати вади фігури - живіт, боки, широкі стегна. Популярними будуть блузи з воланами. У моду повернеться ретростиль. Бездоганність допоможе підкреслити спідниця нижче коліна. Короткі спідниці жінки носитимуть з блузками класичного крою та укороченими піджаками. Завдяки такому поєднанню кутюр'є прагнуть досягти балансу між зайвою відвертістю і надмірної стриманістю вбрання. Дизайнери віддають перевагу етномотивам, залюбки використовують вирізи і розрізи. Щоб надати образу сексуальності, деякі вставки на одязі будуть виконані з прозорих тканин".

З якими тканинами працюватимуть дизайнери у цьому році?

"З тканин віддавайте перевагу легкому шифону, шовку і бавовні. Багато дизайнерів активно використовували мережива, напівпрозорі вставки з сітки, атласу і лляного полотна. Привабливо виглядатиме блуза або сукня, у якій дизайнер скомбінував різнофактурні тканини. Не залишиться без уваги тонка і тиснена шкіра".

Як вибрати ідеальну сукню на весну-літо 2013-го?

"Немає сенсу зупинятися на одному фасоні. Щоб виглядати шикарно, жінці треба не менше семи суконь на кожен день тижня. Придбайте дві-три сукні в класичному стилі, одну коктельну, одну вечірню, ще дві - прогулянкові варіанти. Користуватимуться попитом витончені і жіночні моделі з підкресленою талією.  Лідерами весняно-літніх продажів будуть залишатися сукні, прикрашені рюшами, воланами і бантами. Влітку будуть актуальними пастельні тони, що пом'якшують образ і додають йому особливу жіночність і романтизм. Одяг прикрашатиме велика клітка, смужки, квітковий принт і абстрактні малюнки. Восени у моду ввійдуть лавандовий, бірюзовий і колір фуксії. Протягом року не втрачатиме актуальності стриманий чорний. Він прорветься у весільну моду, буде лідером у випускних сукнях на весну 2013-го".

Яким моделям взуття віддати перевагу?

"Популярними будуть ботильйони, туфлі і лоуфери. Віддавайте перевагу моделям на високій платформі і стійкому квадратному каблуці. Не йтимуть з моди туфлі з відкритим носком або п'ятою. Ними переповнені колекції "Chanel" і "Prada". Влітку жінки поступово відмовлятимуться від босоніжок на високих підборах. Залюбки носитимемо сандалі. Модною залишиться лакована і матова шкіра з тисненням, замша і перфорована шкіра, що імітує шкіру рептилій."

Що залишиться у моді з попереднього року?

"З аксесуарів залишиться мода на тонкі пояси і дуже широкі браслети. Багато хто буде продовжувати віддавати перевагу довгим спідницям і панчохам коричневого і кольору мокрого асфальту. Знову популярними будуть так звані джеггінси - штани, що нагадують собою поєднання легінсів і джинсів".

 

Зараз ви читаєте новину «У 2013 році буде популярний одяг коралового і м'ятно-зеленого кольорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути