понеділок, 19 листопада 2012 16:55

Збільшити губи можна за 2 тисячі гривень

Збільшити губи можна за 2 тисячі гривень
За допомогою уколів у губи вводять гель. Фото: krasota.uz

Киянка Аліна Гришина збільшила губи за допомогою ін'єкцій гіалуронової кислоти.

"У мене від природи вузенькі губи. Я все життя намагалась їх візуально збільшити за допомогою яскравих блисків, помад та олівців. Одного разу колега по роботі на вихідних в салоні краси збільшила собі губи і стала схожою на Анджеліну Джолі. Я два тижні вагалась. Потім узяла в неї контакти салону. За 40 хвилин і три тисячі гривень моя мрія здійснилася", - , розповіла Гришина.

За допомогою уколів у губи жінці ввели гель.

"Процедура зайняла 40 хвилин. Гель майстер ввів мені за допомогою уколів у ті ділянки губ, які я хотіла збільшити. Заплатила 3 тисячі гривень. Вартість залежить від розміру губ, які хочете отримати, і кількості препарату, який буде закачано у ваші губи. Колега по роботі заплатила аж 5 тисяч", - сказала Гришина.

За словами косметолога Дмитра Опейди, операції з гіалуроновою кислотою жінки переносять легко, бо цей природний компонент є в організмі людини в міжклітинному просторі, тому не викликає алергії.

"Перевага цього способу збільшити губи у тому, що гель не мігрує в інші ділянки обличчя - щоки, підборіддя, як це буває під час інших косметичних операцій. Недолік один - гель має властивість розсмоктуватися через 8-12 місяців. Через рік операцію доведеться повторити", - зазначив Опейда.

Трохи дешевше обійдеться закачування у губи силікону.

"За цією технологією у губи вводять стерильний рідкий силіконовий гель. Багато жінок вибирають цей метод, бо він найдешевший - 1-1,5 тисяч гривень. Але у багатьох на гель алергія. З часом гель може затвердіти. Це спровокує запалення м'яких тканин і біль. Тоді доведеться пройти курс гормональних ін'єкцій. Якщо грошей небагато, а губи збільшити все ж хочете, краще закачати батокс. Він не тільки збільшить уста, але й розгладить зморшки навколо губ", - розповів косметолог.

Вартість процедури у столичних салонах 1,5-2 тис. грн. Її треба повторювати кожні 5-6 місяців.

"До хірургічних методів вдаються заможні жінки, які не мають часу на корекції. Результат після пластичних операцій не розсмокчеться через деякий час. Операція обійдеться у 4-5 тисяч гривень. Щоб замаскувати шви після операції, жінкам радять зробити татуаж навколо губ", - сказав Опейда.

Якщо під час такої пластики губи не стають пухкішими, а тільки збільшується їх видима частина, то V-Y пластика дозволяє збільшити губи за допомогою серії розрізів на слизовій оболонці внутрішньої поверхні губи.

"Під час V-Y пластики зшивання в місці розрізу проводять так, що м'які тканини переміщаються, об'єм губ збільшується. Перевага операції у тому, що рубців не буде видно. Щоб жінка не відчувала болю, їй роблять місцеву анестезію. Вартість операції майже така ж сама", - сказав косметолог.

За його словами, робити косметичні операції не можна жінкам, у яких часто з'являється герпес. Хірурга пацієнт обов'язково має повідомити, чи має алергію на медикаменти.

"Економити на косметичних операціях не варто. Їх ні в якому разі не треба проводити вдома у майстра. Відвідуйте дорогі салони. Слідкуйте, чи перед процедурою майстри та пластичні хірурги дезинфікують обладнання та інструменти", - підсумував Опейда.

Зараз ви читаєте новину «Збільшити губи можна за 2 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути