середа, 21 грудня 2016 14:40

Успішна модель втратила ногу через тампон
10

Фото: beauty.ua

28-річна Лоурен Вассер успішна модель, що має протез правої ноги. Чотири роки тому у дівчині виявили синдром токсичного шоку. Причиною стала стафілококова інфекція через неправильне використання тампона. Лікарі боролися за життя Лоурен кілька днів. В результаті дівчина отримала інвалідність на все життя.

Тоді їй здавалося, що про модельний бізнес можна забути назавжди. Доля розпорядилася інакше. Сьогодні багато брендів мріють дістати дівчину в якості моделі для своїх рекламних кампаній.

Цього року Лоурен продефілювала по подіуму на Тижні моди у Нью-Йорку. Є обличчям бренду Kenneth Cole. Створює одяг для людей, які долають життєві труднощі та стають джерелом натхнення для інших.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пластичний хірург перетворив дружину на "ляльку" заради реклами власної клініки

Сторінка моделі в соціальній мережі Instagram налічує понад 30 тис. підписчиків. Лоурен розповіла шанувальникам, що їй знадобилося дуже багато часу, аби прийняти себе таку. Допомогла їй в цьому фотограф Дженніфер Роверо.

По сьогоднішній день Лоурен Вассер продовжує судитися з компанією з виробництва тампонів Kotex Natural Balance.

Фотограф Джастін Бартелса зробив серію знімків в рамках власного фотопроекту "Відбиток". Намагався показати, на які жертви доводиться йти жінці для того, щоб виглядати ідеально.
Зараз ви читаєте новину «Успішна модель втратила ногу через тампон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути