понеділок, 01 квітня 2013 15:41

У моду повертаються зачіски в стилі 50-х років

Навесні та влітку 2013 року перукарі радять не поспішати зістригати волосся. Цього сезону стильні натуральність у кольорах та формах.

"Сьогодні модні зачіски в стилі 50-х років минулого сторіччя. Це об'ємні пишні форми. Неймовірно будуть виглядати хвилясті локони. Але вони мають виглядати натурально. Короткі зачіски, особливо "під хлопчика", це вчорашній день. Можна зупинитися на середній довжині, але більш виграшними стануть довгі коси", - зауважив відомий російський стиліст компанії "ESTEL" Андрій Пулін, він разом із своєю колегою Катериною Саванніковою дали майстер-клас перукарям у Вінниці.

Автор: Фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
 

Перукарі зауважують, хоч і переважає нині витонченість зачісок, для амбіційних модниць є винятки.

"Мода - неординарна річ і дуже демократична. Для кожного характеру щось запропонує. Тому не менш актуально будуть виглядати "агресивні" зачіски. Вони мають бути чіткими та симетричними. Ще раз повторю, чіткими, не рваними", - додав Пулін.

Блондинкам цього сезону варто утриматися від холодних відтінків.

"Перспективою будуть лише м'які та спокійні тони. Блондинкам треба забути про попелясті відтінки. Звертайте увагу на такі, як беж, пісочні відтінки. Це правильний вибір. Раджу також звертати увагу на медові кольори", - розповів Пулін.

Автор: Фото: Аріна КАНТОНІСТОВА
 

Катерина Саваннікова сама нещодавно змінила імідж. З брюнетки перефарбувалася у яскраву шатенку. Волосся середньої довжини підкручує.

"Жінці постійно потрібно експериментувати, шукати себе. Я змінююсь чи не кожні півроку. Мені це подобається. Колір волосся не лише акцентує на вашому внутрішньому самопочутті. Колір навіть змінює осанку. Жінки, які перефарбовуються у блондинок, ходять рівніше. Про це не раз чула від клієнток, які висвітлилися", - додала Саваннікова.

Зараз ви читаєте новину «У моду повертаються зачіски в стилі 50-х років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути