пʼятниця, 17 лютого 2012 16:18

У черевиках з відкритим носком незручно ходити по калюжах
11

Фото: фото: REUTERS

Черевики і ботфорти з відкрим носком в Україні не приживуться. Такої думки київська стилістка Іванна Соколенко.

"Мої друзі їздили на "Тиждень моди" у Париж, - каже Іванна. - Усі колекції сезону осінь-зима 2012 року переповнені взуттям з відкритими носками і п'ятами. Кажуть, таке носити зручно.  Хіба що водите машину або маєте особистого водія. Київськими вулицями восени чи взимку у такому не походиш. Усі ногі мокрі будуть".

В інтернеті переглядає показ південнокорейської дизайнерки Син Чжун Вань. Вона презентувала колекцію взуття та клатчів сезону осінь-зима 2012 на Тижні моди в американському Нью-Йорку. На подіум виходить модель у черевиках з відкритими носком і п'яткою. Каблук прикривають вивернуті вовняні та хутряні халяви.

"Якщо все-таки вирішили брати таке модне взуття, беріть на чим вищій платформі і каблуці. Якщо доведеться бігти по калюжах, то висока платформа і підбори захистять від бруду. Тоді і з вікдритим носком буде зручно ходити по калюжах. У жінок часто виникають проблеми з розмірами. Коли у черевиках або чоботах нема ні п'ятки, ні носка, можна сміливо купувати на розмір менші або більші. Ваші пальчики все рівно визиратимуть. Це надасть образу сексуальності".

Таке взуття практичне восени і взимку у країнах, де тепло і сухо.

"Його доречно взувати під спідницю або завужені джинси. Якщо холодно, краще взувати на теплі шкарпетки. Носити  шкарпетки зараз стало модно. Першими так взулися француженки".

Черевики з колекції Син Чжун Вань після показу продавали по $ 5-10 тис. Це приблизно 40-80 тис. грн. Найдорожче коштували чобітки з крокодилячої шкіри. Їх продавали від $ 20 тис — 160 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У черевиках з відкритим носком незручно ходити по калюжах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути