середа, 02 липня 2014 14:45

ТОП-3 домашніх маски для красивих рук

ТОП-3 домашніх маски для красивих рук

Для того, щоби мати красиві шовковисті руки, можна робити корисні і недорогі процедури вдома. Косметолог поділилася 3-ма рецептами домашніх масок, які допоможуть господиням пишатися своїми руками.

"Розігріваєте оливкову олію, так, щоб вона була трохи теплою. Але в жодному разі не гарячою, - наголошує лікар-косметолог Марія Залуцька з Івано-Франківська. - Можна це зробити, поставивши ємність з олією у гарячу воду. Потім чисті руки добре обтираєте олією і мокрими одягаєте в рукавиці. Так треба залишити на деякий час - чим більше, тим краще. У рукавицях ви зможете робити хатню роботу. Руки мають аж спітніти. Оптимальний час - 30 хвилин. Потім знімаєте рукавиці і витираєте руки насухо паперовими рушниками, не миєте. Ви одразу відчуєте, які вони стали ніжні на дотик. Якщо такі процедури робити раз-два рази у тиждень, ваші руки завжди будуть гладенькі і зволожені."

"Замість оливкової можна брати будь-яку олійку, які зараз продають в аптеках та супермаркетах - кунжутну, гарбузову, з виноградних кісточок, жожоба, мигдалеву. Якщо немає, то звичайна соняшникова також підійде", - додає лікар.

Добре зволожує шкіру рук картопляна маска. Для її приготування досить буде двох картоплин, зварених у мундирах. Теплу картоплю треба розім'яти зі сметаною, маслом, або молоком, як для пюре. Нанести товстим шаром на руки і загорнути їх у рушник на 20 хв. Можна додати соку лимона - для відбілювання шкіри.

Якщо розмішати рідкий мед із гліцерином в пропорції 1:1, то буде маска для "особливих випадків". Таку варто робити перед походом на побачення, вечірку. Досить буде по ложці одного й другого продукту. Потримати на руках слід від 15 хв і більше. Шкіра стає дуже ніжна. Узагалі, лікарі радять мати гліцерин в домашній косметичці постійно. Це недорогий і дуже ефективний "дідівський" метод зволоження.

Зараз ви читаєте новину «ТОП-3 домашніх маски для красивих рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути