четвер, 17 листопада 2011 15:25

Шоколадне обгортання зменшує целюліт

Шоколадне обгортання зменшує целюліт

Шоколадне обгортання всього тіла жінкам треба робити раз на місяць. Шоколад виводить з тіла токсини, тонізує шкіру і зменшує целюліт. Про це каже столичний косметолог Андрій.

Процедура починається зі скрабу. Півгодини тіло розтирають кремом із мікрогранулами, який очищує пори. Після того намащують шоколадом і загортають в поліетиленову плівку на 40 хвилин.

"Шоколад виводить токсини і зайву рідину із організму, розщеплює жири і покращує мікроциркуляцію крові. Коротше кажучи зменшують целюліт. Також насичує тіло і організм протеїнами і мінеральними солями заліза, магнію, фосфору і кальцію", - розповідає про чудодійні властивості шоколаду косметолог.

Після обгортання майстер робить лімфодренажний масаж всього тіла.

"На шоколадну процедуру раджу ходити всім жінкам. Обмеження по віку немає. Але зазвичай приходять старші жінки із зайвою вагою, яким вже треба жир відкачувати. Ще одне - після такої процедури будете часто бігати в туалет, але це нормально. Це зайва рідина виходить з організму", - зауважив косметолог.

Зараз ви читаєте новину «Шоколадне обгортання зменшує целюліт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути