середа, 01 жовтня 2014 11:00

Щоб зробити попу як у Кардашьян жінка вкачає собі 7 кг силікону
5

Корі Вільямс

Американка Тетяна Вільямс витратила кругленьку суму на пластичну операцію і косметичні процедури, щоб збільшити сідниці в два рази.

42-річна транссексуал Тетяна протягом 20 років робила собі ін'єкції: в кожну сідницю вводилося по 3,5 кг силікону.

"До операцій та ін'єкцій мої сідниці були в ширину 60 см, а зараз - більше 150 см. Важко сказати, скільки я зробила ін'єкцій, тому що згодом втратила їм рахунок. Скоріше всього їх було близько 100, як мінімум".

За словами Тетяни, така величезна попа не доставляє їй незручностей. "Через деякий час я перестала відчувати її вагу, вона стала м'якою, як у справжньої жінки", - говорить вона і стверджує, що хотіла тільки збалансувати свою фігуру, оскільки вважала, що її сідниці занадто малі.

Тетяна, яка була народжена як Корі Вільямс, почала робити пластичні операції з 20 років, змін зазнала кожна частина її тіла. "Я ніколи не хотіла бути нормальною і виглядати як нормальна жінка. Мені завжди хотілося, щоб чоловіки падали до моїх ніг, коли я входжу в кімнату".

У жінки відповідний зоряний кумир - зірка реаліті-шоу Кім Кардашян, яка славиться своїми пишними формами. Але тепер Тетяна з упевненістю може сказати, що перевершила свого кумира.

Але найбільш лякаюча частина історії про великі сідниці - це те, що Тетяна робила процедури та операції не в спеціалізованих клініках, а на чорному ринку. Їй навіть прокололи легені під час ін'єкції в груди, після чого Тетяна була госпіталізована на кілька тижнів.

"Я зробила величезну кількість операцій. Ін'єкції мені робили троє людей. Їх імена я не скажу, але мені доводилося їздити в Мексику, Маямі і Флориду. Я розуміла, що це великий ризик і знала, що люди вмирають від ін'єкцій силікону на чорному ринку або стають інвалідами. Я бачила багато що. Але ці процедури набагато дешевші, і люди йдуть на великий ризик заради краси", - говорить Тетяна.

Зараз ви читаєте новину «Щоб зробити попу як у Кардашьян жінка вкачає собі 7 кг силікону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути