середа, 17 серпня 2016 12:51

Силіконові засоби для волосся можуть викликати алергію

Силіконові засоби для волосся можуть викликати алергію

Засоби догляду за волоссям з силіконом надають локонам блиск, роблять їх гладкими та слухняними. Запобігають пошкодженню від впливу навколишнього середовища, зміцнюють захисний шар волосини.

Спеціалісти радять використовувати силіконові засоби при частому фарбуванні та хімічній завивці. Вони допомагають волоссю зберігати живильні компоненти.

Треба зазначити, що силікони не володіють лікувальним ефектом. Лише покривають пасма невидимою плівкою, яка робить їх візуально доглянутими. Після миття голови без цього компоненту, волосся втратить набуту красу.

Силікони мають здатність накопичуватися на шкірі та волоссі. Це може призвести до алергії.

За порадами фахівців, найкраще чергувати використання косметики з силіконом зі звичайними засобами. Також потрібно раз на тиждень використовувати "пілінг-шампуні" - засоби, що очищають шкіру голови. Ця процедура прибере накопичені силікони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маска з желатину — домашній спосіб ламінування волосся

Альтернатива магазинним скрабам для шкіри голови - домашні косметичні рецепти. Залийте окропом кірки чорного хліба. Залиште настоятися кілька годин. Нанесіть на вологу шкіру голови масажними рухами. Змийте волосся теплою водою, можна без шампуню.

Ефективний сольовий скраб - змішайте морську сіль середнього помелу з кефіром, йогуртом або будь-яким базовим рослинним маслом.

Зараз ви читаєте новину «Силіконові засоби для волосся можуть викликати алергію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути