вівторок, 05 січня 2016 15:12

Наймодніша зачіска 2016 року - голена голова
3

Поняття краси останнім часом стали дуже широкими. Тепер практично немає певних канонів. Так, вельми повні моделі або дівчата з маскулінними рисами більше не вважаються фріками або паріями. Саме вони довели, що краса може бути різноплановою.

Так, ще рік тому рішення поголити голову, щоб створити досить незвичайний образ, викликало з одного боку подив, а з іншого захоплення. Адже, щоб піти на такий крок, необхідно дуже чітко слідувати стильним тенденціям і мати фактично ідеальну зовнішність. Сьогодні ж, світові стилісти пропонують модній б'юті-спільноті впровадити голену голову, як тренд. Якщо подивитися останні покази мод (весна-літо 2016), то дуже багато моделей з'являлися на подіумі з екстравагантним їжачком.

Рік свободи і самовираження

2016 рік в зачісках та макіяжі обіцяє бути роком свободи. Можна забути про ретельне розтушовування тіней, контурний олівець для губ, акуратні зачіски або якісь жорсткі вимоги до брів. Стилісти стверджують, що внутрішня свобода повинна стати загальносвітовим трендом у всіх б'юті-напрямках.

Стилісти запевняють, голена голова може бути частиною романтичного і жіночного образу. Для цього достатньо подивитися на роботи з участю моделі Рут Белл і Соекі Гравенхорст, яких ніяк не можна назвати мужніми або агресивними.

Якщо ви зважилися на голену голову

Якщо ви вирішили поголити голову, пам'ятайте про головні правила, щоб такий образ виглядав стильно. По-перше, дуже важливо відчувати себе комфортно. Вам повинно подобатися своє відображення. Це внутрішнє почуття відіграє ключову роль, адже від нього залежить на 99 відсотків те, як вас будуть сприймати оточуючі.

В макіяжі робіть акцент на очі, не забувайте про гарну шкіру, а також виділяйте брови, які при відсутності волосся на голові займуть дуже важливу позицію в сприйнятті обличчя.

Що стосується догляду, за лисою головою необхідно доглядати, як і за обличчям. Це означає, що зволожуючий і живильний крем необхідно наносити і на голову, оскільки поки волосся відросте воно буде схильне до всіх негативних впливів зовнішнього середовища. Коли ж волосся почне рости, повертайтеся до звичного догляду: шампунь і пом'якшуючий кондиціонер. Що стосується укладальних засобів для "їжачка", краще всього використовувати моделюючий віск.

Зараз ви читаєте новину «Наймодніша зачіска 2016 року - голена голова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути