вівторок, 30 червня 2015 19:47

За допомогою уколів ботоксу можна не мити волосся тиждень і зберегти укладку

За допомогою уколів ботоксу можна не мити волосся тиждень і зберегти укладку

У сучасної дівчини дуже мало часу на себе: робота, сім'я, навчання і хобі. Сфера косметології пропонує все нові і нові процедури, які допоможуть жінкам заощадити час і мати відмінний зовнішній вигляд. Так, лікарі впевнені, що процедура для збереження укладання за допомогою ботокса допоможе у вирішенні завдання економії часу без шкоди для результату.

Всім давно відомо, що ботокс колеться не тільки в область обличчя, і не тільки заради розгладження мімічних зморшок. Ще одна популярна сфера застосування ботоксу – зменшення пітливості. Ботокс можна вколоти в зону пахв, щоб забути про використання антиперспірантів.

Той же принцип дії ботокса застосовується і на голові: його ін'єкції допомагають зменшити пітливість, а значить, піт не провокує жирність, і зачіска або укладання буде зберігатися протягом тривалого часу. Також збільшується проміжок між процедурами миття голови, що також не може не радувати.

Як кажуть дівчата, які вже встигли спробувати процедуру, уколи в голову за відчуттями – більш болючі, ніж в обличчя. Не дивно, адже шкіра на голові дуже чутлива. Але результат того вартий.

У уколів в голову немає побічних ефектів. Результат тримається до трьох місяців.

Лікарі заявляють, що, крім зменшення пітливості голови, уколи ботокса також стимулюють ріст волосся. Проте єдиної думки в питанні, чи так це насправді, поки що немає.

Також ботокс активно застосовують в неврології. Так, його уколи регулярно роблять пацієнтам, що страждають мігренню. Лікарі кажуть, що ботокс не здатний вилікувати причину мігрені, але він відмінно справляється з симптомами.

Зараз ви читаєте новину «За допомогою уколів ботоксу можна не мити волосся тиждень і зберегти укладку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути