понеділок, 16 січня 2012 17:33

Після кератинуваня волосся стає ідеально рівним

 

Завдяки процедурі кератинування волосся набуває гладкості та стає ідеально рівним. Про це каже перукар столичного салону "Олімпія" Марина.

"Кератинування — це лікування волосся, оскільки кератин є першопочатковим протеїном для шкіри, волосся та нігтів. Кератин вирівнює волосся, не пошкоджуючи його. Процедуру найкраще робити після фарбування або завивки. Тоді кератин досить швидко відновить волосся", - радить перукар.

В залежності від довжини волосся процедура кератинування триває до трьох годин. Спочатку на голову наносять спеціальну маску на десять хвилин. Протягом того часу голову обігрівають теплим повітрям, щоб кератин якомога більше проникав у волосся. Маску змивають і наносять другу також десять хвилин. На завершальному етапі, після висушування волосся феном, ефект закріпляють "феном-утюжком".

"Після процедури не можна два-три дні мити голову або стягувати волосся резинкою. Після миття достатньо буде просто висушити волосся феном в напрямку росту навіть без гребінця. Ефект прямого волосся триватиме два-три місяці. Все залежить від того, наскільки часто фарбуєте волосся. Натуральне триматиме кератин довше. Також ми радимо користуватися спецсерією шампуней та масок із кератином. Тоді ефект триватиме ще довше", - наголосила Марина.

Процедура коштує до півтори тисячі гривень.

Зараз ви читаєте новину «Після кератинуваня волосся стає ідеально рівним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути