пʼятниця, 19 липня 2013 15:43

Перед Палацом Потоцьких у Львові босі моделі показали одяг з льону
7

Фото: Фото: Ольга Швед

18 липня біля львівського Палацу Потоцьких на вулиці Коперника, 15 молода львівська дизайнерка Ольга Стеблак показала свою третю літню колекцію одягу із натуральних матеріалів. Свою колекцію літнього одягу для дівчат і дітей назвала "Ластівка". Кольори - білий та волошковий. Спідниці від дизайнерки - вільної форми, деякі - у формі ластівчиного хвоста. Аби підкреслити природність, усі моделі виходили на імпровізований подіум перед Палацом босоніж та у вінках із волошок.

"Людина від Ольги Стеблак – вільна, не зациклена на упередженнях, не мусить себе обмежувати. Ідея одягу виникла у березні, коли на свята прилітали із вирію ластівки. Працювала кілька місяців, створила 12 моделей одягу - сукні, сарафани, спідниці, блузи. Використовувала лише натуральні тканини - білий льон, шифон. Це літні матеріали. Від них дівчина ніколи не потіє, вони не парять і дуже приємно тріпотять на вітрі. У моїх моделях немає сексуальності чи відвертості, це максимальна простота силуетів і форм. Максимум - це напівпрозорі сині спідниці і блузи. На сорочках із льону нитками вишила ластівок та зробила трафарети із акварелі", - каже дизайнерка Ольга Стеблак.

Одяг львів'янки купують знайомі, львівські модниці, ціни - від 350 гривень. Його можна носить і щодень, і вдягати разом із аксесуарами увечері.

Ольга Стеблак родом із Закарпаття, закінчила Львівську академію мистецтв. Перша її колекція "Futuro Futuro" була презентована на конкурсі молодих дизайнерів "Саботаж", що відбувався в рамках Lviv Fashion Week в 2010 році. Другу колекцію "Іхтіандрія" показала восени 2012 в рамках програми "Авангард" на Львівських показах мод.

Зараз ви читаєте новину «Перед Палацом Потоцьких у Львові босі моделі показали одяг з льону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути