четвер, 27 жовтня 2016 14:25

Огрубіння та дрібні зморшки: 5 рецептів масок для омолодження шкіри рук

Огрубіння та дрібні зморшки: 5 рецептів масок для омолодження шкіри рук

В осінньо-зимовий період шкіра рук швидко грубіє та вкривається сіточкою дрібних зморшок. З цією проблемою легко впоратися в домашніх умовах.

Маска-скраб на основі морської солі допоможе видалити відмерлі клітини. Це зробить шкіру гладкою та прискорить регенерацію епітелію. Для приготування змішайте в рівних пропорціях морську сіль середнього помелу та оливкову олію. Сіль не повинна розчинитися повністю, інакше не отримаєте ефекту скраба. Нанесіть маску на руки та акуратно помасажуйте шкіру три-п'ять хвилин. Змийте водою та скористайтеся кремом для рук.

Картопляна маска - відмінний противіковий засіб. Приготуйте рідке пюре на основі молока. Нанесіть на руки товстим шаром та потримайте 15 хвилин. Після видалення маски шкіру слід зволожити кремом. Якщо робите процедуру ввечері, нанесіть замість крему оливкову олію. Одягніть поліетиленові, а потім бавовняні рукавиці на всю ніч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири рецепти масок для швидкого росту волосся

Трав'яна маска. Візьміть по одній частині листя подорожника та календули, 1/2 частини череди. Змішайте та залийте окропом. Вода має покрити траву. Залиште на вісім годин. Процідіть та змішайте з вершковим маслом. По консистенції має вийти кремообразна маса. Нанесіть засіб на ніч під рукавички. Маску не потрібно змивати - до ранку все вбереться.

Медова маска з алое. Чайну ложку рідкого меду змішайте з чайною ложкою соку алое. Додайте три столові ложки оливкової олії та три краплі олії сандалового дерева. Тримайте маску на руках 15 хвилин.

Маска з вівсянки. Столову ложку вівсянки подрібніть в кавомолці. Додайте столову ложку соди, столову ложку жирної сметани, чайну ложку оливкової олії, чайну ложку вершкового масла, один жовток, половину столової ложки лимонного соку та половину столової ложки подрібненої зелені петрушки. Тримайте на руках 15 хвилин. Змийте теплою водою.

Зараз ви читаєте новину «Огрубіння та дрібні зморшки: 5 рецептів масок для омолодження шкіри рук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути