вівторок, 06 грудня 2016 16:32

Новорічні дизайни манікюру: нігті з діамантами та пухнасті кулі

Законодавиця манікюрної моди, кореянка Пак юн Кюнг, зараз працює над створенням новорічних дизайнів. Свої роботи виставляє на сторінці у соціальній мережі Instagram. Інтернет-ресурс Gazeta.ua вибрав чотири найкращих дизайна, що стануть яскравим доповненням для новорічного образу.

Першим варіантом є поєднання кольорів та аксесуарів. Майстер використала сріблясті та бордові відтінки. Декілька пальців прикрасила кулонами у вигляді спіралей, камінців, пухнатих шарів. Чіпляються на нігті через маленьке кільце.

Автор: instagram.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити модний манікюр: 10 прикладів зимового дизайну

Любителькам чорного сподобається другий варіант. Знову в парі з сріблястим. Після фарбування кольором, на вказівний та середній пальці накладаються мініатюрні зірки, камінці та стрази. Декором посипається ніготь та сам палець.

Автор: instagram.com
 

Дівчата, що люблять завжди блищати, оцінять новий тренд — діамантове покриття. Нігті вкриваються спеціальною плівкою з голограмами, що імітує сяяння діаманту.

Автор: instagram.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий вибуховий тренд — манікюр з зануренням

Якщо ваш новорічний образ тяжіє до ніжності, зверніть увагу на четвертий варіант. Нігтьова пластина вкривається майже прозорим лаком з ледь помітним бежевим відтінком та подвійним блиском. Нігті розмальовуються тонкими геометричним лініями. На кожному різний малюнок. Обрані нігті прикрашаються декором - каміннями, стразами, ланцюжками.

Автор: instagram.com
 

Зараз ви читаєте новину «Новорічні дизайни манікюру: нігті з діамантами та пухнасті кулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути