вівторок, 22 вересня 2015 12:09

Новий тренд у фарбуванні волосся - колорування за допомогою скла

Велика кількість косметичних новинок і розмаїття брендів дозволяють hair-майстрам вигадувати нові техніки фарбування. Дівчат, які стежать за останніми beauty-новинками напевно зацікавить фарбування волосся за допомогою скла. Про це читайте нижче.

 

З кожним роком все більше дівчат воліють різні переливи того чи іншого відтінку у себе на волоссі. Погодься, колорування — це цікаво, незвично і не набридає на відміну від однотонного кольору. Зважаючи на це технологи різних косметичних брендів не втомлюються вигадувати нові технології фарбування. Мета одна — робити перехід, якомога натуральніше і плавніше. Адже на тлі використання кількох фарб, ефект на волоссі повинен виглядати природно.

Різні техніки колорування виконуються по-різному, проте у всіх одна суть — створити красиві і плавні переходи одного відтінку в інший. По суті, створити ідеальний перехід — досить складна задача, яка вимагає величезного досвіду і вправності майстра. Саме тому красиве фарбування найчастіше виходить у дорогих майстрів.

У пошуках того, як полегшити і покращити результат колорування, американський колорист одного з брендів професійної косметики Чіала Марвічі запропонувала перукарській спільноті спробувати новий вид фарбування волосся — за допомогою скла. Так, перукар спочатку з'єднує різні відтінки на пластині з оргскла, а потім прикладає його до прядки волосся. Таким чином виходять дуже плавні і натуральні переливи (хоча при бажанні можна створювати різні малюнки відтінків). Мазки, при цьому, робляться жирні і трохи хаотичні. Завдяки такому підходу можна створювати індивідуальні переливи для кожного клієнта.

 

Вся справа в тому, що скло — це тверда структура, на якій набагато простіше створити необхідні переливи, ніж на волоссі або фользі. Саме тому, у техніки є всі шанси стати популярною. Більше того, щоб виконувати її якісно, досить просто відчувати відтінки, оскільки створити сам малюнок не складе жодних труднощів.

Нову техніку фарбування Марвічі створила, будучи натхненною художньою технікою під назвою монотипія. Використовуючи її, художники наносять різні фарби на скло, а потім переносять на папер чи полотно.

Зараз ви читаєте новину «Новий тренд у фарбуванні волосся - колорування за допомогою скла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути