четвер, 30 жовтня 2014 13:13

Незабутні фото моделей від штатного фотографа Vouge 50-60-х років
18

Ми нерідко захоплюємося красою дівчат минулого століття. Вони були жіночними і володіли шармом, вони закохували в себе з першого погляду. Відобразити їх у свій час допомогла відома фотограф Карен Радкаі.

У 50-60-х роках, вона була штатним фотографом Vogue. На її світлинах оживають бездоганні образи дівчат у поєднанні з ніжністю, модою і стилем.

Vouge - жіночність і мода. Зворушливість і ніжність. Перед Карен стояло нелегке завдання - об'єднати моду і жіночність в єдине ціле.

З дня у день, Карен працювала над моделями, роблячи знімок за знімком. Їй вдавалося неможливе. У кожній фотографії відбивалася справжня елегантність, вишуканість, витонченість і бездоганний смак. Вона творила чудеса, поєднуючи непоєднуване з усіма тенденціями високої моди. Карен вдихала в образи жіночність і життя, вона дарувала посмішки і щирість. Саме тому її роботи вважалися одними з кращих в ті часи.

Зараз ви читаєте новину «Незабутні фото моделей від штатного фотографа Vouge 50-60-х років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути