четвер, 24 листопада 2016 19:20

Модель розповіла, що відбувається "за кулісами" модних показів

19-річна Джаз Еггер вирішила розкрити шокуючі секрети модельного бізнесу — від позбавлення сну до "тиску на схуднення". Дівчина працювала в індустрії з 13 років. Була учасницею німецького агентства Next Top Model та Elite Model Look.

Автор: dailymail.co.uk
 

Джаз родом з Австрії зараз живе у Лондоні.

У серії постів у соціальній мережі Instagram Джаз написала чесні коментарі під власними фотографіями. Використовувала хештег #truthbehindthisshot. На її сторінку підписано більше 11 тис. користувачів. Своїми постами дівчина сподівається донести до людей правду, що відбувається за лаштунками модних показів.

Під одним фото Еггер написала, що модельне агентство змушувало її худнути, що її стегну були занадто широкими. У відповідь дівчина відреагувала негативно, пояснивши, що вона вже й так достатньо худа.

Автор: dailymail.co.uk
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кожна недосконалість робить вас унікальним" - дівчина з плямою на обличчі стала відомою моделлю

Також модель писала про те, що з її раціону повністю виключили сіль, цукор, жир та алкоголь на місяць. Аби вона потрапила на Тиждень моди у Лондоні.

"Більшість дизайнерів створюють одяг в одиничному екземплярі розміру 32-34. Коли відбирають моделей, то шукають саме цей розмір, - пише Джаз Еггер. - Це найбільша проблема. Якщо б одяг створювали стандартних розмірів, тиск на моделей зменшився б. Та це одна складова на мільйон. Є багато причин, чому галузь потребує революції. Пропаганда здорового способу життя дуже важлива."

"Багато людей пишуть мені з питаннями, як схуднути. Я ніколи не даю їм поради. Задаю лише одне питання: "Якби ви були єдиною людиною на планеті і ніхто не бачив би вас, чи хотіли б ви змінити своє тіло?"

Автор: dailymail.co.uk
 

Зараз ви читаєте новину «Модель розповіла, що відбувається "за кулісами" модних показів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути