середа, 22 лютого 2017 18:31

Мати трьох дітей стала одержима пластикою після того, як почала робити селфі
7

Фото: mirror.co.uk

42-річна Люсі О'Грейді з Лондону знаходиться у постійній гонитві за молодістю. Екс-модель та матір трьох дітей робить селфі та обробляє фото таким чином, аби мати ідеальний вигляд.

Після декількох спроб візуально удосконалити себе, жінка зважилася на хірургічне втручання. Витратила $ 3 800 на операцію, ботокс та філлери.

"Я не могла дивитися на себе. Я не сприймала себе без краси фільтрів. Це стало звичкою, - сказала Люсі. - Одного разу мене запитали у Facebook чому на одних фото я гарна, а на інших дуже груба. Це було справжнім ударом."

"Абсолютно ненавиджу себе після того, як подивлюся на прекрасні фотографій жінок, яких я дивлюся онлайн. Вони виглядають фантастично", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка спотворила обличчя "уколами краси" в гонитві за молодістю

Журналісти британського видання SUNDAY PEOPLE провели опитування на тему селфі та зовнішності. Виявилося, що все більше жінок "лягають під ніж" саме після обробки власних фото. Лікарі називають це "селфі дисморфія".

У спеціальних додатках можна перетворити своє обличчя на бажане. Наприклад, зменшити ніс, витягнути вилиці або збільшити губи. Іноді після таких дій користувачі не можуть прийняти своє реальне відображення та погоджуються на операції.

Зараз ви читаєте новину «Мати трьох дітей стала одержима пластикою після того, як почала робити селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути