середа, 22 червня 2016 16:47

Масаж ложками омолоджує та підтягує шкіру обличчя

Масаж ложками посилює кровообіг. Це покращує живлення, очищення та робить шкіру більш підтягнутою. За умови регулярних процедур розгладжуються мімічні зморшки на лобі, носогубні складки та "гусячі лапки".

Для масажу використовується чотири ложки: дві - охолоджені в морозилці, дві - нагріті в окропі.

Перед процедурою підготуйте ложки.

Лоб

Прикладайте до перенісся вигнутою стороною крижану ложку. Злегка натискаючи, проводьте по лобі до лінії росту волосся. Повторіть все гарячою ложкою. Всього необхідно зробити 10 рухів. По п'ять з кожним видом ложок..

Очі

Змастіть ложки антивіковим кремом для шкіри навколо очей. Крем можна замінити на рослинну олію. Опуклими сторонами притисніть холодні ложки до скронь та зробіть чотири кругових рухи. Натискаючи на шкіру, проведіть ложками вертикально до лінії росту волосся. Повторіть по три рази гарячими та холодними ложками.

Ніс

Трохи витягніть губи. Теплі ложки помістіть під крилами носа. Зробіть 2-3 кругових рухи. Хвилеподібними рухами зійдіть до куточків рота. Знову повторіть кілька кіл. Виконайте все в зворотному порядку. Повторіть все крижаними ложками.

Підборіддя

Притисніть дві теплі ложки до підборіддя. З тиском проведіть ними в різні боки по нижній щелепі до вух та назад. Виконайте те ж саме хвилеподібними рухами. Всього потрібно зробити по три серії таких рухів. Змінити теплі ложки на холодні.

Автор: territorywoman.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маски з суниці усувають веснянки та пігментні плями

Зараз ви читаєте новину «Масаж ложками омолоджує та підтягує шкіру обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути