вівторок, 30 жовтня 2012 16:56

Людям із проблемною фігурою не можна носити мішкуватий одяг

Людям із проблемною фігурою не можна носити мішкуватий одяг
Фото: panyanka.org.ua

Чоловіки з надмірною вагою часто комплексують не менше за жінок. Перестати соромитися власного тіла допоможе правильно підібраний одяг, - впевнена столичний дизайнер одягу Анна Матюшенко. Дає поради, як краще одягатися повним чоловікам і жінкам.

"Дівчатам із широкими стегнами добре одягати приталені сукні. Вони не мають бути тісними. Бажано, щоб у таких сукнях було багато деталей, що привертають до себе увагу: воланів, бантиків, мережива. Також бажано уникати суконь із великими яскравими малюнками.

Повнуватим дівчатам радить обирати светри із м'якої еластичної тканини.

"Вони вигідно підкреслюють груди і шию, та й для тіла дуже приємні. Можна доповнити такий одяг широким шкіряним ременем на талії або одягти жакет, також без крупних деталей. Але слідкуйте, щоб жакети були без крупних підплічників.

Верхню частину тіла візуально видовжить, зробить сексуальнішою V-подібний виріз кофтини. Але із декольте головне не перебільшити, інакше виглядатимете вульгарно.

Чоловічі футболки із V-подібний вирізом — теж гарне рішення. Вони відволічуть увагу від повного живота, "видовжать" шию.

Чоловікам, що мають зайву вагу, краще не накладати у кишені куртки і штанів багато дрібниць. Гаманець, ключі та документи краще носити у барсетці, сумці. Зайві речі у кишенях візуально збільшують об'єми тіла.

"Брюки краще підбирати такі, що мають вертикальні лінії. Вони зорово подовжують тіло. Така сама порада корисна й для жінок: спідниці до коліна із вертикальними лініями — гарне рішення. Але візерунки не мають бути товсті, інакше матимуть протилежний ефект — тіло здаватиметься повнішим."

Створити елегантний жіночний силует допоможе стиль "білий верх, темний низ". Такий ідеально підійде офісним працівницям.

"Модні експерти також радять повним жінкам одягати строгі костюми у чоловічому стилі. Це — нестандартне рішення. Так жінка приверне увагу до шиї, декольте. При цьому краще не обирати мішкуватий одяг, бо він позбавить фігуру будь-якої форми."

Не радить носити одяг яскравих кольорів, що кидаються в око. Щоб тіло здавалося витягнутим, добре купувати блейзери на трьох гуздиках.

 

Зараз ви читаєте новину «Людям із проблемною фігурою не можна носити мішкуватий одяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути