вівторок, 19 липня 2016 16:15

Лід з кавою та маска з помідорів: 4 способи, як зберегти засмагу на тілі

Лід з кавою та маска з помідорів: 4 способи, як зберегти засмагу на тілі

Про красиву засмагу мріє майже кожна жінка. Досягти цього не важко. Головне добре закріпити та зберегти її хоча б на пару місяців.

Активно користуйтеся зволожуючими кремами. Чим краще зволожена шкіра, тим сильніше клітини. Це сприяє збереженню пігменту. Не можна допускати лущення шкіри — це йдуть "засмаглі" клітини.

Протирайте обличчя та тіло кавовим льодом. Найкращий натуральний тонік для фіксації засмаги - настій чорного чаю та кубики замороженої міцної кави. Також добре використовувати маски з кавової гущі. Її треба нанести на шкіру та почекати доки висохне. Потім змити теплою водою.

Робіть домашню маску з помідорів. Розітріть м'якоть томата та змішайте з двома столовими ложками свіжого сиру. Додайте чайну ложку рослинної олії та столову ложку молока. Перемішайте та нанесіть на обличчя і область декольте на 20 хвилин. Змийте теплою водою.

Їжте продукти з вітаміном А. Його багато в молоці, яєчних жовтках, абрикосах, шпинаті, моркві, яловичої печінки, олії, помідорах. Пам'ятайте, що вітамін А не засвоюється без жиру.

Також важливо втриматися від таких дій: використання інтенсивних скрабів, відвідування сауни, вмивання водою з-під крану, застосовування масок з огірка або лимонного соку. Ці дії лише шкодять засмаглому тілу та пришвидшують процес відновлення шкіри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ванни з сіллю підсилюють ефект від засмаги

Зараз ви читаєте новину «Лід з кавою та маска з помідорів: 4 способи, як зберегти засмагу на тілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути