четвер, 16 липня 2015 14:52

Консилер допоможе прибрати всі недоліки шкіри

Зірки на червоній доріжці виглядають просто приголомшливо, хоча в звичайному житті їх шкіра далека від ідеалу, який ми бачимо на відредагованих фото. Тим не менш, будь-яка дівчина може зробити своє обличчя ідеальним, скориставшись консилером. Як правильно скульптурувати обличчя, читайте в нашому матеріалі.

Консилер – один з найбільш складних продуктів, що використовуються в макіяжі. У багатьох дівчат виникають складнощі з його нанесенням, підбором правильного кольору і тим, щоб домогтися оксамитового покриття.

 

Навіщо потрібен консилер

Це коригуючий засіб, який покликаний маскувати дрібні недоліки шкіри і скульптурувати обличчя. Саме цей диво-засіб дозволить після ночі без сну, стресу або під час якоїсь жорсткої дієти за 10 хвилин перетворити обличчя в ідеал з обкладинки журналу. При цьому, консилер створює досить щільне покриття, щоб обличчя виглядало ідеально на фото або під час зйомки. Консилери бувають рідкі, у вигляді стіку, а також кремоподібні.

Рідкий консилер ідеально підходить для маскування синців під очима, а також почервоніння біля носа. Він легко наноситься і легко розподіляється.

Консилер впорається з синцями під очима, якщо вони не яскраво виражені Крім того, він може допомогти поліпшити зовнішній вигляд сильних синців, які перед цим були замасковані коректором і тональною основою.

Стікові консилери найкраще використовувати для корекції шрамів, пігментних плям і веснянок. У нього дуже щільне покриття, він погано тушуется, тому його наносять точково, вбиваючи в шкіру.

Кремові консилери використовують для корекції недоліків шкіри, а також для скульптурування обличчя. Якісний кремовий консилер повинен мати м'яку структуру і досить легко наноситися на шкіру, не викликаючи проблем з розтушуванням.

Багато хто плутає консилер з коректором. Так, консилери бувають тільки тілесних відтінків і створюють вуаль на шкірі, коригуючи дрібні недоліки. Їх, як правило, наносять на якусь зону обличчя. А ось коректори наносяться точково, приховують більш серйозні недоліки і бувають кольоровими. Як правило, мають більш щільну текстуру та наносяться на "голе" обличчя.

Як наносити консилер

Консилер наноситься поверх тонального крему (не плутати з коректором). З його допомогою ви можете зробити більш досконалими зони обличчя, з якими не впоралася тональна основа. Також його мета – скульптурування. Ось класична схема нанесення консилерів:

 

Якщо у вас не виходить добре розтушувати консилер, і ви бачите його межі, пройдіться по ним пензлем з тональним кремом, це приховає всі переходи.

Консилер краще всього наносити спеціальним пензлем, а не руками. Справа в тому, що холодні руки повністю "вбивають" здатність засобу до розтушування.

Контурування обличчя за допомогою консилерів є сенс робити перед важливим вечором або фотосессією. Саме грамотне використання консилерів є запорукою красивих фото, і цим секретом користуються багато красунь Інстаграму. У щоденному житті корекцію обличчя краще робити за допомогою контурної пудри, бронзера або хайлайтера.

Зараз ви читаєте новину «Консилер допоможе прибрати всі недоліки шкіри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути