Ексклюзиви
четвер, 23 лютого 2017 16:59

Кендалл Дженнер розповіла свій секрет, як зробити плоский живіт
5

Фото: Woman.ru

Модель Кендалл Дженнер має спортивне та підтягнуте тіло. Її часто запрошують на рекламні фотосети білизни та подіумні покази. Аби підтримувати себе у формі, зірка працює над собою у спортзалі. Вона ніколи не пропускає тренування.

"Найбільше я люблю працювати над пресом. Мені подобається, коли мій тренер Гуннар Петерсон ганяє мене на заняттях як слід. На наступний день мені боляче сміятися, але я точно знаю, що зробила всі вправи правильно, - розказала Кендалл. - Буває, під час перегляду телевізора, я встаю з дивану та качаю прес або присідаю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель накачала сідниці до 150 см заради кар'єри

Для всіх, хто бажає мати такий же красивий та плоский живіт, Дженнер порадила завантажити на свій гаджет додаток Instant Abs. У ньому можна знайти корисні вправи та додаткову мотивацію.

У мережі розкрили секрет стрункості акторок та топ-моделей. Зірка серіалу "Гра престолів" Емілія Кларк, супермоделі Лара Стоун та Лілі Олдрідж відвідують один з найбільш ексклюзивних фітнес-центрів Лондона. Тренуються за системою Bodyism та вживають коктейль з "зеленим золотом" - рідким хлорофілом.

Зараз ви читаєте новину «Кендалл Дженнер розповіла свій секрет, як зробити плоский живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути