пʼятниця, 20 січня 2017 12:42

Хитрощі візажистів, як візуально зробити обличчя більш худим

Головне завдання макіяжу - корекція недоліків зовнішності. Професійні візажисти виокремлюють три головні прийоми, що візуально можуть зробити обличчя більш худим.

Акцент на очах. Яскравий макіяж очей привертає до погляду всю увагу. Пухкі щоки перейдуть на другий план. Ретельно змоделюйте брови. Добре профарбуйте вії. Це допоможе "відкрити очі".

Автор: pinterest.com
 

Стрілки та яскраві губи. Класичний макіяж теж допомагає візуально зробити обличчя більш худим. Люди дивитимуться на яскраві губи та гарні очі. Обов'язкова умова ефектного макіяжу - добре окреслені брови.

Автор: pinterest.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ідеальний тон: вісім найкращих тональних кремів для обличчя

Скульптурні вилиці. Це найдієвіший спосіб для візуального "схуднення обличчя". Правильно нафарбувати вилиці вміють далеко не всі. Головне - затемнити місця під виличною кісткою та висвітлити шкіру над кісткою. Для гри світла та тіні використовують світлу і темну пудру, світлі і темні рум'яна, темну пудру та хайлайтер.

Автор: pinterest.com
 
У світі краси визначився головний тренд року — колір єдиноріга. Косметичні бренди представляють колекції присвячені казковій тварині. Під "відтінками єдинорога" мається на увазі велика кількість сяючого гліттера, голографія, кольори веселки та соковиті пастельні відтінки.
Зараз ви читаєте новину «Хитрощі візажистів, як візуально зробити обличчя більш худим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути