вівторок, 29 липня 2014 13:08

Дівчатам з веснянками варто уникати коричневих тіней в макіяжі

Дівчатам з веснянками варто уникати коричневих тіней в макіяжі

Як і родимки, веснянки - це родзинка зовнішності, яку не треба ховати, а варто підкреслити. Якщо ваше обличчя всипане веснянками, то вам знадобляться кілька порад по макіяжу.

Мінімалізм

Навіть не думайте ховати веснянки під товстим шаром тонального крему. Особливо влітку, коли вони стають більш помітними. Для того, щоб вирівняти тон шкіри, використовуйте легку тональну основу або ж ВВ крем, який стане ідеальним рішенням для теплого сезону. Він не тільки приховує дрібні недоліки, але також зволожує шкіру і захищає її від шкідливого впливу ультрафіолету. Щоб позбутися блиску на обличчі і зробити шкіру матовою, використовуйте пудру: наносьте її великим пензлем на все обличчя або на Т-зону. Додайте трохи свіжості обличчю за допомогою рожевих або персикових рум'ян.

Підкреслюємо очі

У макіяжі очей дівчатам з веснянками краще уникати коричневих відтінків: вони зливаються з веснянками і виглядають трохи неохайно обличчя втрачає свою виразність. Олівець для очей і туш з ефектом об'єму - просте, але вірне рішення для повсякденного макіяжу. Також уникайте тіней з мерехтливими і блискучими частинками - ваша зовнішність і без цього занадто яскрава.

Губи

Зробити акцент на веснянках можна і за допомогою макіяжу губ. Для цього вибирайте рожеву помаду або блиск, які дійсно підкреслять вашу яскраву зовнішність. Золотисто-коричневі, карамельні, світло-бежеві, абрикосові тони, навпаки, не будуть привертати увагу до ваших веснянок.

Зараз ви читаєте новину «Дівчатам з веснянками варто уникати коричневих тіней в макіяжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути