вівторок, 21 жовтня 2014 11:19

Дівчина з викривленим хребтом довела, що може бути моделлю
9

24-річна Аїша Джонс, якій поставили діагноз сколіозу у віці 13 років, змогла довести собі, що красива, ставши моделлю. Проте пізніше дівчина зрозуміла, що краса йде зсередини і стала по іншу сторону камери.

Аїша наполегливо працювала над собою, щоб стати успішною моделлю без ризикованої операції, яка передбачала установку металевого стрижня в хребет. Вона вчилася позувати так, щоб її дефект не був помітний і домоглася успіхів. Однак з кар'єрою моделі Аїша Джонс все ж вирішила покінчити через жорстокість модельних залаштунків.

Аїша стала фотохудожником і зараз працює, як фрілансер. Крім цього Аїша Джонс співпрацює з благодійною Асоціацією сколіозу і опублікувала книгу автопортретів під назвою "Недосконалість", в якій розповідає про боротьбу своїй зовнішності з ідентифікацією себе як жінки.

Слід також зазначити, що три роки тому Аїша вже пройшла через складну операцію зі зміни постави, однак вона зробила це через болі, які її турбували, а не в косметичних цілях.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина з викривленим хребтом довела, що може бути моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути