пʼятниця, 23 грудня 2016 13:40

Депіляція вийшла з моди - жінки перестануть голити ноги та пахви

В Австралії запустили соціальну ініціативу Get Hairy February. Організатори вирішили зламати усталені уявлення про жіночу красу. Дати жінкам "відпочинок" довжиною в місяць. Учасницям акції дозволено не голити ноги та пахви.

Автор: beauty.ua
 

Також організатори збирають гроші: "Пожертви, які ми отримаємо від учасниць Get Hairy February, будуть перераховані в фонд, який працює із запобіганням насильства по відношенню до жінок. Надає допомогу постраждалим від насильства. Одна з трьох австралійських жінок піддається фізичному та / або сексуальному насильству. У 2015 році 79 австралійських жінок загинули від насильницьких дій з боку свого партнера. Насильство є провідною причиною смертності та інвалідності австралійських жінок у віці 15-44 років. Get Hairy February створений заради дійсно важливих цілей."

Автор: beauty.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фотограф показав, що ховають жінки за гарною обгорткою

"Беручи участь в Get Hairy February, ви переконаєтеся, як суспільство реагує на те, що жінки вважають за краще приховувати. Чому? Коли ми перестаємо голитися, складаються інші уявлення про те, як жінка повинна виглядати, діяти та відчувати себе. Досягнення гендерної рівності буде йти по шляху викорінення гендерного насильства," - повідомляють організатори.

У мережі шалених обертів набирає відео про еволюцію жіночої краси. Експерти з краси на прикладі анатомії продемонстрували глядачам усі етапи змін.
Зараз ви читаєте новину «Депіляція вийшла з моди - жінки перестануть голити ноги та пахви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути