понеділок, 13 серпня 2012 11:53

Щоб одягатися стильно, треба мати три пари джинсів і дві спідниці
8

Дорогі магазини ніколи не влаштовують сезонних знижок
Фото: Фото: Анна Усік
Майок та блуз у жінки повинно бути багато
Зимові речі добре купувати влітку - мода на них дуже повільно змінюється

Столична стилістка Маргарита Соколова застерігає не купувати одяг у кредит.

"Моя знайома купила босоніжки на високій танкетці у квітні. Вони коштували 1999 гривень у шоурумі одного київського дизайнера. Танкетка була обтягнута тонкою шкірою, носочок прикрашений камінням Swarowskі. Дівчина взяла взуття у кредит. Зараз такі в Інтертопі можна купити вчетверо дешевше — за 500. А дівчина досі винна дизайнеру 400 грн. Не носить босоніжки, щоб не згадувати щодня про борг".

Чоловіку, щоб виглядати стильним, радить мати у гардеробі два костюми, 3 джинсів і брюк, 10 сорочок і 5 футболок.

"Жінці, аби одягатися зі смаком і виглядати стильною, треба три пар джинсів, брючний костюм, по 2-3 спідниці, не менше 3 суконь. Це дозволить жінці впродовж усього сезону виглядати модно і привабливо. Блузок і футболок має бути багато. Ними можна варіювати на всі випадки життя — блузи заправляти у штани або носити навипуск. Як показали цьогорічні тижні моди у Європі, колекції "весна-літо 2013" буде притаманний мінімалізм. Вийшли з моди сукні, обшиті бісером і паєтками. Влітку на розпродажах купляйте шубу і зимове взуття. Ціни набагато нижчі. А мода на чобітки і шубу змінюється не так швидко, як на сукні."

Просить не купувати те, що носять усі.

"Зараз розпродують торішні босоніжки на високих танкетках. Їх тепер носять усі, кому не лінь — водійки трамваю, продавщиці, студентки. Натомість платформа сьогодні набуває другого дихання. Вона витіснила каблук з більшості популярних у цьому сезоні моделей. Товстий каблук також поступився місцем високій шпильці", - каже стиліст.

У всіх бутиках діє система знижок 30-50-70 %. Ціни падають поступово через 1-2 тижні.

"Чекати фінального розпродажу марно і  ризиковано. 1 % зі ста, що залишаться ваші розміри, - пояснює Маргарита. - Деякі дорогі бутики ніколи не продають речі нижче, ніж півціни. Бо бояться втратити постійних клієнтів, які пишаються тим, що носять костюм за 25 тисяч гривень або сукню за 20 тисяч. У бутиках таких брендів як Prada, Armani, Gucci, Dolce&Gabbana, Alexander McQueen, Alberta Ferretti розпродажів узагалі не буває. Вони не хочуть бачити на порозі свого магазину бідного покупця, який переміряє 10 дорогих блуз, а купить найдешевшу майку. Такі бренди роблять знижки для постійних клієнтів щоденно у будь-яку пору року.

Зараз ви читаєте новину «Щоб одягатися стильно, треба мати три пари джинсів і дві спідниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути