вівторок, 09 лютого 2016 19:27

Що одягнути дівчатам з формами в День всіх закоханих
3

Спідниця-олівець. Хорошим варіантом для свята стане спідниця-олівець, яка здатна візуально зробити повні стегна більш акуратними. Особливо вона підійде дівчатам з типом фігури «пісочний годинник», якому властиві великі груди, тонка талія і округлі стегна. Якщо ви володарка такої фігури, носіть приталені сукні та сексуальні спідниці-олівець. Пропонуємо зупинити свій вибір на спідниці класичного чорного кольору або модного сірого. Доповніть образ виразним верхом, наприклад, блузкою з бантом.
Сукня футляр. Вільна сукня робить фігуру об'ємніше, тому дівчатам розміру плюс-сайз варто вибрати сукню-футляр. Вона має не облягати, а напівоблягати: вибирайте свій розмір і не бійтеся підкреслювати жіночність. Якщо у вас повні ноги, віддайте перевагу довжині нижче коліна. Краще відмовитися від великих принтів і підібрати однотонну сукню. Це упередження, що жінкам з формами потрібно носити тільки темні кольори: ваша сукня може бути і світлих відтінків. Сірий колір стане універсальним варіантом: він є базовим і завжди виглядає елегантно, до того ж він зараз в моді.
Брюки і вертикальні лінії. При виборі вбрання з брюками зверніть увагу, яка частина вашого тіла вимагає коректування. Основне завдання - зробити фігуру гармонійною. Якщо у вас стегна менші за верхню частину тіла, ви можете дозволити собі білі або кремові штани. Забудьте заборону на яскраві і світлі предмети гардероба. Також слід пам'ятати про вертикальні лінії, які додадуть фігурі стрункості. Це можуть бути лацкани піджака або розстібнутий жилет до середини стегна, стрілки на брюках, прикраса на довгому ланцюжку.

Напередодні романтичного свята Дня Святого Валентина у дівчат з пишними формами часто виникає питання: що одягти на зустріч з коханим у цей день, щоб виглядати приголомшливо?

Адже дівчатам з модельними параметрами підходить набагато більше речей. А пишнотілим красуням треба знати як підкреслити пинади і приховати недоліки.

Щоб не соромитися своєї фігури і виглядати на всі 100%, пропонуємо вам 3 поради по створенню святкового луку для дівчат розміру plus-size.

Зараз ви читаєте новину «Що одягнути дівчатам з формами в День всіх закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути