вівторок, 14 лютого 2012 11:21

Чорний шоколад підтягне зморшки і зробить шкіру золотистою

Чорний шоколад підтягне зморшки і зробить шкіру золотистою

Шоколадні маски для обличчя і зони декольте варто робити раз або двічі на місяць. Так радить працівниця одного з київських салонів краси Ольга Міщук.

"Для того, щоб зробити шоколадну маску не обов'язково йти до салону краси, - каже Ольга. – Купіть плитку чорного шоколаду, де вміст какао-бобів буде більше 50 %. Шоколад не має містити харчових добавок, начинок і ароматизаторів. Розтопіть у чашці в мікрохвильовці або на водяній бані 50-60 грам шоколаду. Це приблизно півшоколадки".

Розтоплену шоколадну масу наносять на обличчя, аби шкіра мала легкий бронзовий відтінок, стала зволоженою, еластичною і оксамитовою.

"Шоколадну рідину остудіть, поки не буде тепла. Наносьте масажними рухами на очищену шкіру обличчя, шию і область декольте. Така маска підходить для сухої та нормальної типів шкіри. Хто має жирну шкіру, шоколадними масками краще не зловживати. Тримати маску на лиці треба 10-15 хвилин. До розтопленого шоколаду можна також додати 1 ч. л. оливкової олії".

Косметолог каже, що шоколад омолодить шкіру, підтягне зморшки на підборідді і біля носа.

"Аби на шкірі не з'являлись вугрі і прищі, робіть шоколадний скраб. Змішайте столову ложку какао з чайною ложкою сметани. Скраб розтирайте по шкірі масажними рухами кілька хвилин. Змивайте теплою водою, потім холодною, аби шкіра була пружною. Обличчя після 3-4 масок або скрабів буде ставати золотистим, матиме колір легкої засмаги. Взимку це особливо доречно. Не доведеться ходити до солярію".

Зараз ви читаєте новину «Чорний шоколад підтягне зморшки і зробить шкіру золотистою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути