понеділок, 31 жовтня 2016 17:44

"Целюліту не треба боятися" - активістка перетворила свої недоліки в тренд
9

Фото: instagram.com

Однієї з найпоширеніших проблем серед жінок є целюліт. Вони намагаються сховати його від сторонніх очей та позбутися за допомогою косметичних засобів.

Активіст та влоггер Кензі Бренна почала рух "Суботній целюліт", яким заохочує жінок не сприймати "апельсинову кірку" як недолік.

В останньому зверненні Кензі пояснила глядачам чому їй набрид процес лікування целюліту. Вона відвідує спортзал чотири рази на тиждень, піднімає вагу, робить кардіо та сидить на збалансованій дієті. Втратила більше 20 кг, але целюліт не зникає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як худнуть ангели Victoria's Secret: три зіркових приклади

Також додала, що у 90 % жінок є ця проблема. Вона не видаляється кремами, оліями або зеленим чаєм. Це дезінформація від косметичних брендів.

"Целюліт не повинен зіпсувати ваше життя або моє, - сказала Кензі Бренна. - Я прийшла до висновку, що целюліту не треба боятися. Я не дозволю ямочкам на своєму тілі вказувати мені як жити та що одягати."

Кензі Бренна виставляє власні фото у білизні в соціальній мережі Instagram. Натхненні реальними фото, до неї приєдналося більше 20 тис. жінок.

Зараз ви читаєте новину «"Целюліту не треба боятися" - активістка перетворила свої недоліки в тренд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути