неділя, 28 жовтня 2012 12:30

Бірюза захищає від пристріту і приносить успіх
10

Фото: Фото: Анна Усік

На українському тижні моди продавали прикраси ізраїльської фірми "AMARO". Їх виготовляє дизайнер Іріт Гоффер Сессон.

"Прикраси, зроблені за дизайном Сессон експортують в Україну вже давно, - каже продавець-менеджер Тетяна. - Усі прикраси виготовляють вручну. Використовують тільки коштовне каміння, жовте і рожеве золото. Наші прикраси є у ведучої Марисі Горобець, багатьох телеведучих і артистів. Ми часто беремо участь у ювелірних виставках, надаємо прикраси для фешн-показів".

Показує браслет з рожевого золота з весняно-літньої колекції "Сяйво". Він інкрустований червоним і рожевим камінням.

"У прикрасах Ірит використані напівдорогоцінне каміння у поєднанні з широкою гамою кольорів і орнаментальною обробкою. Щорічно випускаємо 2 колекції ювелірних прикрас - зимову і літню. Кожен сезон дизайнер створює ювелірну колекцію, черпаючи натхнення з різних культур світу та історичних періодів".

Пропонує буклет зі зразками прикрас — кольє, сережок, кліпсів, намиста, брошок, ланцюжків на шию і руки.

"Кожна жінка зможе знайти собі індивідуальну прикрасу, яка допоможе підкреслити її внутрішню і зовнішню красу та індивідуальність. Якщо виріб, який вам сподобався, відсутній на складі в Україні, його можна замовити. Прикрасу виконають протягом місяця. Але перед цим доведеться оплатити 30 відсотків від її вартості".

Магазини "AMARO" є в Києві та Одесі. Продаються коштовності бренду у ювелірних салонах Вінниці і Запоріжжі. Прикраси доставляють у 28 країн світу. Їх можна купити в Англії, Італії, Ірландії, Німеччині, Японії і Штатах.

"Усі прикраси в одиничному екземплярі. Ніде не зустрінете жінку у таких же сережках, як ваші. Вподобана вам модель виробу може бути виконана в іншому кольорі з іншим поєднанням каміння, з жовтого або рожевого золота, срібла або платини. Камені, які використовуються в прикрасах, зібрані з усіх куточків планети. Є аметисти, нефрити, лазуриту, благородні кварци, агат. Вироби несуть великий енергетичний заряд і силу дорогоцінного каміння, прикрашені природніми матеріалами, такими як корали, які в гармонії з обробленими матеріалами і кристалами Сваровські надають прикрасам багатий і неповторний вигляд. Наші браслети і сережки можна одягати як на роботу до джинсів, так і до вечірньої сукні на бал, у театр чи на побачення".

Сережки коштують від 500 до 3 тис. грн. Браслети - 1-3 тис. грн залежно від розміру і дизайну. Кольє — 2-5 тис. грн.

"У культурі кожної країни присутній свій камінь-амулет, що приносить удачу.
Нашою візитною карткою є ланцюжок з кулоном з бірюзи - "Хамса", що захищає від пристріту, дарує силу, успіх і впевненість. Кожен камінь може відкрити нові незвідані риси і сили у своєму власнику".

Ювелір Анастасія Плахотник радить придивлятися до прикрас перед покупкою.

"Будьте уважні, обираючі коштовності з дорогоцінним камінням. Кожен камінь має свою енергетику, - каже Анастасія Михайлівна. - Своїм клієнтам раджу підбирати коштовності не за знаком зодіаку, а за властивостями каменю".

До найпозитивніших каменів відносить бірюзу, аметист і амазоніт.
"Бірюза — камінь для успішних і впевнених у собі людей. Амазоніт приносить у дім енергію затишку, стабільності і спокою. У давнину амазоніт замуровували у фундамент або ховали в підвалі будинку. Прикраси з амазоніту раджу купувати чоловікам, які хочуть освідчитися. Можете не боятися відмови. Аметист - один із найніжніших каменів. Він приносить любов, направляє до гармонії з собою і навколишнім світом".

Зараз ви читаєте новину «Бірюза захищає від пристріту і приносить успіх ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути