вівторок, 11 серпня 2015 12:01

Американський дивний тренд бабл-манікюр набирає обертів
12

Американки шаленіють по новому манікюрному тренду під назвою бабл-манікюр. Цей новий вид покриття являє собою кульки, які роблять ніготь об'ємним. Роблять його з допомогою акрилу (того ж матеріалу, яким нарощують нігті).

Бабл-манікюр виглядає дещо незвично. При першому погляді, нігті нагадують надуті кульки з жуйки, які ось-ось лопнуть. Насправді ж це варіація 3-Д манікюру, яка дозволяє створювати на нігтях об'єм.

Зізнатися, поява фото і відео з новим видом покриття нігтя, викликало справжнє "цунамі" обговорень в середовищі б'юті-блогерів. Так, одні кажуть, що ідея цікава і має право на життя, якщо споживачі захочуть експериментів, а інші критикують ідею бабл-манікюру в пух і прах, кажучи, що зовнішній вигляд нігтів з таким покриттям нагадує синдром деформації форми нігтя.

Оскільки для створення бабл-нейлс необхідно використовувати акрил, така процедура в будь-якому випадку послабить нігтьову пластину. І після зняття акрилу знадобиться курс відновлення.

На сьогоднішній день цей манікюр роблять американські майстри манікюру. До України цей тренд поки ще не дійшов.

Зараз ви читаєте новину «Американський дивний тренд бабл-манікюр набирає обертів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути