субота, 05 березня 2016 14:29

Як визначити характер людини за формою обличчя
7

Кругла форма. Така форма обличчя характеризується широкою закругленою лінією росту волосся на лобі і добротними, пухкими нижче скул щоками. Це говорить про те, що перед нами добра людина, що ставить інтереси інших людей вище власних. Саме тому люди з круглою формою обличчя, зазвичай, привертають до себе самозакоханих егоїстів. Однак якщо ставити в пріоритет інтереси партнера, часто можна отримати від відносин зовсім не те, що хочеться.
Грушеподібна або трикутна форма. Перед нами людина з гострим вузьким чолом і широкою нижньою щелепою. Ці люди хочуть бути на чолі, і чим вужче їх лоб, тим більше повноважень вони на себе беруть. Представники такого типу обличчя часто дуже успішні
Квадратна форма.  Невелике обличчя з широким чолом і підборіддям. Такі люди володіють витривалістю і заряджені ентузіазмом, тому легко можуть братися за реалізацію масштабних проектів.
Обличчя прямокутної форми.  Ці люди мають квадратний лоб і підборіддя. Представники цього типу відрізняються завидною логікою і є хорошими мислителями, однак занадто стараються в своїх роздумах. Ці люди, зазвичай, планують свої вчинки і рідко говорять про почуття. Для того щоб зняти внутрішнє напруження, що постійно виникає в їх головах, вони багато і старанно працюють.
Овальна форма.  Представники цього типу мають видовжене обличчя з підборіддям вужче вилиць. Ці люди знають про всі правильні речі і можуть говорити слова, які неодмінно сподобаються співрозмовнику. Вони налаштовують до себе і змушують відчути бажаним гостем, однак занадто зосереджені на бажанні здатися бездоганними.

За формою обличчя людини можна багато що сказати про її характер і погляди на життя. Скептики можуть в це не вірити, але є чимало деталей, які дуже часто вказують на правдивість характеристик рис обличчя.

Більшість людей мають комбінований овал обличчя, наприклад поєднання квадратної і круглої форми. Але зустрічаються і такі люди, обриси яких можна чітко визначити.

Дивіться і читайте в нашій галереї, що про людину може сказати її форма обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Як визначити характер людини за формою обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути