неділя, 27 жовтня 2013 16:31

Як прикрасити авто для весільного кортежа
10

Фото: Фото надані Діаною Шаповал

Київська дизайнер Діана Шаповал прикрашає автомобілі на весілля.

"У будні я працюю над оздобленням інтер'єрів у квартирах, офісах та магазинах. На вихідних прикрашаю авто для весільних кортежів", - розказує Діана Володимирівна.

За оренду гірлянд та екібан на добу отримує від 150 до 400 грн. За оздоблення авто – від 300 до 800 грн.

"Таке захоплення приносить непоганий заробіток, - зізнається дизайнер. - Хоча знайома дизайнерка у липні на цьому дуже обпеклася. Прикрашала "лексус". На капоті встановила штучні квіти на магнітах. Під час руху машини квіти йорзали по капоту і добряче його поцарапали. Довелося відшкодовувати водію кругленьку суму. Більше квітів на магнітах не використовуємо. Кріпимо декорації за допомогою присосок".

Зараз модно обирати для кортежу автомобілі однієї марки.

"У вересні одружувався власник кількох столичних супермаркетів. У кортежі було 11 "ауді". Часто грають на контраст: наречений приїздить до молодої на чорному авто, наречену до заксу або церкви везуть на білому. Найчастіше прикрашаємо лімузини та ретро-авто. Пройшла мода на великі золоті кільця на капоті та повітряні кульки. Такі атрибути тепер використовують здебільшого у провінції. У столиці популярні м'які іграшки та живі квіти на капоті, багажнику та дверцятах автомобілів".

Для оздоблення дизайнер використовує фатин, атласні і тканинні стрічки, двосторонній скотч. З тканини робить пишні банти для багажника, дверцят і решітки.

"Краї тканини гарно розвіваються під час руху авто. За забобонами прикрас на машині має бути непарна кількість. Хто може дозволити собі не економити, прикрашає машину живими квітами – трояндами, піонами, герберами і хризантемами. Дешевший варіант - якісні силіконові та латексні квіти, які виглядають, як живі".

Замість номерів за бажанням наречених вішає наліпки на номерні знаки з написами "Молодята", "Крутая свадьба", "Just married", "Жених", "Невеста".

"На капоті можна висадити ляльок, одягнутих у весільну сукню і фату та в костюм, як у нареченого. Також капот можна обтягнути фатином, органзою чи шифоном. На дверцята вішають бутоньєрки, на задній бампер кріплять великий бант. Гламурності авто додають стрази. Їх наносять за допомогою пістолета, заправленого гарячим силіконом. За допомогою страз можна викласти імена наречених або дату їхнього шлюбу", - розказує Шаповал.

Зараз ви читаєте новину «Як прикрасити авто для весільного кортежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути