середа, 24 лютого 2016 13:41

5 продуктів, які подовжать молодість на 10 років

Одним з найбільш важливих факторів, які впливають на ваш зовнішній вигляд, є харчування. Так, при неправильному харчуванні утворюються прищі, шкіра швидко втрачає пружність, а зморшки з'являються не 35, а в 27.

Правильне ж харчування, навпаки, гальмує всі неприємні процеси і дає можливість довше залишатися молодою і красивою.

Представляємо вам 5 продуктів, які допоможуть надовго зберегти вашу молодість.

 

Вершкове масло

Не дивлячись на те, що багато, популярних на сьогоднішній день, стилів харчування закликають дівчат відмовлятися від вершкового масла, воно все ж має бути в меню кожної дівчини. Потрібно відзначити, що відмова від жирів в результаті може призвести до серйозних порушень роботи гормональної системи, тому жінкам вкрай протипоказані дієти, де немає жирів. В тому числі, і тваринних.

Так, вершкове масло завдяки своєму складу підвищує пружність шкіри, а також уповільнює появу зморшок. Досить їсти половину пачки масла в тиждень, щоб наповнити організм необхідними елементами.

Жирна риба

Кожна поважаюча себе дівчина два рази на рік обов'язково пропиває курс риб'ячого жиру. Він унікальний за своїми властивостями і здатний творити дива з зовнішністю, оскільки багатий на жирні кислоти Омега 3. Що стосується зовнішності, він покращує стан волосся, нігтів, а також розгладжує дрібні зморшки на обличчі, захищаючи її від подальшого старіння.

Дієтологи радять їсти 2 рази на тиждень жирні сорти риби.

Петрушка

Петрушка є одним з найсильніших антиоксидантів, які можна знайти в продуктах харчування. Так, вона багата глутатіоном, який виробляється, у тому числі і людським організмом і вважається дуже серйозним антиоксидантом. Однак, як показують дослідження, у більшості людей з генетичних причин вироблення цієї речовини — недостатнє, тому вживання в раціоні петрушки зайвим точно не буде.

Нормою вважається щоденне вживання зелені в салатах або в других стравах.

Какао

Какао зменшує запальні процеси, в тому числі і на шкірному покриві. Тому чорний шоколад з великим відсотком вмісту какао буде корисний для власників жирної і проблемної шкіри. Крім того, какао також є сильним антиоксидантом, який здатний уповільнити всі процеси старіння, і повернути шкірі пружність.

Какао потрібно вживати щодня: можна у вигляді ароматного напою, його можна додавати в йогурт, а можна їсти у вигляді шоколаду (по 2-3 квадратика кожен день).

Томати

У помідорах міститься ще один дуже ефективний антиоксидант під назвою лікоптин. Як показали дослідження, дана речовина краще засвоюється людським організмом після попередньої термообробки, тому томатний сік або томатна паста повинні стати щоденним доповненням вашого меню.

Вся справа в тому, що лікоптин за правом вважається дуже сильним антиоксидантом, який здатний не просто запобігти старінню, але і сприятливо впливати на шкіру, збільшуючи її пружність.

Зараз ви читаєте новину «5 продуктів, які подовжать молодість на 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути